Wat zijn de betaalmogelijkeden?
U kunt bij ons veilig betalen via iDEAL, PayPal of via reguliere bankoverschrijvingen. 

Is verzenden naar een ander adres mogelijk?
Ja, u kunt bij uw bestelling in het veld: 'Afleveradres, indien anders'  ' ' '  '           aangeven dat uw bestelling op een ander adres afgeleverd dient te worden. Let op; wij versturen niet naar postbussen.


Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn:

Nederland:
Order tot €10 : €6,95 incl. BTW
Order tussen €10,- en €50,-: €5,95 incl. BTW
Order vanaf €50,-: geen verzendkosten

Uw pakket wordt door DPD of PostNl zorgvuldig bij u thuis afgeleverd.

België en Duitsland:
Order tot €99,95:       €6,95 incl. BTW
Order vanaf €99,95:  geen verzendkosten

Denemarken:
Order tot €100,- :       €15,- incl. BTW
€100,- tot €200,-:       €10,00 incl. BTW
€200,- tot €300,-:       €5,00 incl. BTW
Order vanaf €300:      geen verzendkosten

Overige landen op aanvraag.

Wat is de leveringstermijn?
Agri Speelgoed streeft ernaar om binnen vier werkdagen te leveren, tenzij op de website anders is aangegeven. Echter, het kan voorkomen dat een artikel niet voorradig is en de bovengenoemde levertijd niet gehaald kan worden. In dat geval nemen wij contact met u op om u te informeren over de afwijkende leveringstermijn.

Privacy Policy - Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Wij hebben uw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig om de bestelling die u bij ons doet goed af te handelen. Uw gegevens worden niet afgegeven aan derden.

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@agrispeelgoed.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 10,- zullen bedragen.

Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het product.

Hoe lang is de garantietermijn van mijn Siku Control model?
Siku geeft 24 maanden garantie op haar modellen.

Wat moet ik doen als mijn Siku Control model niet meer recht stuurt?
Als het model niet meer rechtuit wil rijden kan de besturing eenvoudig recht worden gezet. Afhankelijk van het type dat u heeft vindt u hieronder de beschrijving:

Middelste stand van de besturing instellen artikel  6880 t/m 6882

Wat moet ik doen als mijn Siku Control model niet goed werkt of defect is binnen de garantietermijn?
Mocht het artikel niet goed functioneren dan kunt u het model voor reparatie versturen naar SIKU. Daarvoor moet u onderstaand service formulier en een kopie van de factuur bijvoegen.

Service formulier

Adres Siku:
Sieper GmbH
Schlittenbacher Str. 60 
58511 Lüdenscheid


Wat moet ik doen als mijn Siku Control model niet goed werkt of defect is?

Als een model niet goed functioneert of defect is kunt u contact opnemen met SIKU Feedback. Hier heeft u de mogelijkheid, het mankement te beschrijven en foto's van het model te uploaden ter verduidelijking. Vaak kan het probleem door een nieuw onderdeel worden verholpen, dat u zelf thuis kunt vervangen. SIKU stuurt u daarvoor graag het benodigde onderdeel toe.

Via onderstaande link kunt u het probleem doorgeven.


http://www.siku.de/nl/service/feedback/reclamaties-reservedelen/bedienbaar-model/reservedeel-bestellen.html

 

 | Meer