Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Claas Xerion 5000 limited edition van Siku Control

Merk: Claas
Merk: Claas

Claas Xerion 5000 limited edition van Siku Control

SKU: 067992

€233,00

Incl. btw 21%
Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt

De Claas Xerion 5000 van Siku Control is een limited edition model. Met de nieuwe Siku Control app kan deze Claas Xerion 5000 eenvoudig bediend worden met een smartphone of tablet.


Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Claas Xerion 5000 limited edition van Siku Control

Beschrijving

  • Limited Edition Siku Control ter ere van 100-jarig bestaan
  • Beperkte oplage beschikbaar
  • Dubbele banden
  • Beide assen zijn afzonderlijk te besturen
  • 22 functionele LED's
  • Draaibare cabine, automatisch via de besturing.
  • Bediening via Bluetooth op tablet, telefoon of Siku Control Bluetooth controller (niet meegeleverd)

 

De Siku Control Claas Xerion 5000 is het limited edition model te ere van het 100 jarig bestaan van Sieper (de maker van Siku). Speciaal voor deze editie heeft Siku alles uit de kast gehaald om de meest indrukwekkende bestuurbare tractor van dit moment te maken. Waar de originele Claas Xerion 500 al een imponerende machine is, heeft Siku onder deze editie dubbele banden gezet en hem in het zwart gehuld. 

De Claas Xerion van Siku Control is te besturen met je tablet of smartphone via bluetooth. Hiervoor kan je gratis de app van Siku Control downloaden. Speel je liever met een afstandsbediening met de op afstand bestuurbare trekker, dan kan je de Bluetooth controler van Siku Control ook koppelen met de tractor.

De Claas Xerion 5000 van Siku Control is volgeladen met gave nieuwe functies. Zo kan je via de besturing de cabine van de tractor 180 graden draaien. De software herkend vervolgens direct dat de cabine is gedraaid en past hier ook de besturing op aan. Zo blijft de rijrichting altijd logisch voor de bestuurder. 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het model, net als het origineel via de achteras, met de vierwielbesturing of in de zogenaamde hondengang te rijden en besturen. Hierbij slaan de voor- en de achterwielen in dezelfde richting uit. Dit biedt de mogelijkheid om de achterwielen ook tijdens rechtuit rijden naast het spoor van de voorwielen te plaatsen om spoorvorming het gevaar van kantelen te verminderen.

De Limited Edition tractor is voorzien van maar liefst 22 LED's voor een zo realistisch mogelijke speelervaring. Daarnaast is de Claas Xerion voorzien van dubbele banden. Zo kan de druk bij een zware lading over meerdere banden worden verdeeld en is er minder kans op vastlopen. De extra banden worden gekoppeld middels sterke magneten in de vaste banden waardoor ze ook eenvoudig los te koppelen zijn.

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »