Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

MAN MAN Truck met laadbak en laadklep 1:50 van Siku

Merk: MAN
Merk: MAN

MAN MAN Truck met laadbak en laadklep 1:50 van Siku

SKU: 1997

€20,00

Incl. btw 21%
Levertijd: Neem contact op voor de nieuwste leverdatum

MAN Truck met laadbak en laadklep 1:50 van Siku


Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

MAN Truck met laadbak en laadklep 1:50 van Siku

Beschrijving

De taak van de stukgoederen is zo snel als mogelijk op veel adressen af te leveren. De ruime en geloste opbouw en de laadklep maakt het uitladen eenvoudig. Net als bij het origineel kan de laadklep van het Siku voertuig op schaal 1:50 verticaal omlaag worden gebracht. Samen met de gaascontainer en de pallet wordt de kinderkamer een groot logistiek centrum.

  • Top kwaliteit Siku Control speelgoed truck gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal en kunststof banden
  • Realistisch ontwerp, eenvoudig laden en lossen dankzij de ruime palletbox en de beweegbare laadklep

Snel transport over de weg

De lading zo snel mogelijk op meerdere afleverpunten lossen. Dat is de taak van de MAN-vrachtwagen met UPS-ontwerp. De ruime laadbak en de laadklep maken het lossen gemakkelijker. Bij het siku-voertuig met een schaal van 1:50 kan de laadklep horizontaal worden neergelaten, net als bij het origineel. Met de pallet en palletbox wordt de kinderkamer een vrachtcentrum.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »