Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Mercedes Benzmet windwindmolen 1:50

Mercedes Benzmet windwindmolen 1:50

SKU: Siku 3935

€36,99

Incl. btw 21%

De Mercedes Benz vrachtwagen met windmolen van Siku schaal 1:50


Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Mercedes Benz Mercedes Benzmet windwindmolen 1:50

Beschrijving

Siku Mercedes Benz vrachtwagen met windmolen

Met deze Mercedes Benz vrachtwagen van Siku vervoer je met groot gemak een imposante windmolen. In dit geval wordt de windmolen meegeleverd en kan je hem zelf op de locatie in elkaar zetten. Wil je dit echt realistisch doen dan kan je deze set erg leuk combineren met de mega kraan van Siku.

De vrachtwagen van Siku biedt vele leuke speelmogelijkheden. Zo kan de oplegger eenvoudig losgekoppeld worden van de truck. Daarnaast is de windmolen eenvoudig in elkaar te zetten. Wil je de windmolen verplaatsen of het speelgoed even opbergen? Dan kan de windmolen weer uit elkaar gehaald worden voor transport of om compact op te bergen. De gehele set is gemaakt schaal 1:50 en kan daardoor perfect gecombineerd worden met ander speelgoed in deze schaal. 

Heb je al meer speelgoed van de SIKUWORLD serie van Siku? Dan integreerd de windmolen perfect met het speelgoed dat je al hebt. De windmolen bestaat namelijk uit 2 mast elementen, een machineblok, drie rotorbladen en een sokkel waar het geheel op kan staan. De sokkel kan je eenvoudig aan de platen van SIKUWORLD koppelen. 

360° impressie van de Mercedes Benz met windmolen van Siku:
 
Klantbeoordeling ★★★★★
Garantie 2 Jaar
Schaalmodel 1:50
Leeftijd 3+
Materiaal Metaal/kunststof
Kleur Blauw
Buitenspeelgoed Nee
Limited edition Nee

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »