Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Siku RAM 1500 wagen met veetrailer 1:50

Merk: Dodge RAM
Merk: Dodge RAM

Siku RAM 1500 wagen met veetrailer 1:50

SKU: 019984

€27,99

Incl. btw 21%
Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt

RAM 1500 wagen met veetrailer van Siku in schaal 1:50.


Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Dodge RAM Siku RAM 1500 wagen met veetrailer 1:50

Beschrijving

Met de Dodge RAM stappen ook de hardste cowboys graag over op vier wielen: de motoren staan ook met een Ifor-Williams vee-aanhanger borg voor aandrijving op stand op stoffige wegen en op de Highway naar de volgende veeveiling. De RAM is met stootbescherming, rolbeugel en verlichting een robuust werkpaard voor cowboys en de agrarische industrie. Bij dit voertuig kunnen de motorkap, de beide deuren en de achterklep van de laadruimte worden geopend. Bovendien kunnen de zwart gelakte wielen met brede banden worden gewisseld. De 3-assige vee-aanhanger is van metaal, het kunststof dak is afneembaar en de achterklep kan worden geopend om het vee eenvoudig te kunnen inladen.

  • Top kwaliteit Siku Control speelgoed Ram met aanhanger gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal, kunststof en rubberen banden
  • Deuren, achterklep en laadruimte kunnen open
  • Ook beschikt deze set over verwisselbare wielen en een 3-assige metalen aanhanger met afneembaar dak

Vervoer voor echte cowboys

Met de Dodge RAM schakelen zelfs stoere cowboys over op vier wielen: de motoren garanderen ook met een Ifor Williams-veewagen een professioneel vermogen op stoffige terreinen en op weg naar de volgende veeveiling. Met aanrijdbeveiliging, rolbeugel en verlichting is de RAM een robuust voertuig voor cowboys en boeren. De motorkap, de twee portieren en de achterklep kunnen worden geopend. Daarnaast kunnen ook de zwarte wielen met brede banden worden vervangen. De 3-assige veewagen is gemaakt van metaal, het kunststof dak kan worden verwijderd en de achterklep kan worden geopend om het vee eenvoudig in te laden.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Reviews

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »