Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Siku Super 1798 Liebherr R9800 mijngraafmachine

Merk: Liebherr
Merk: Liebherr

Siku Super 1798 Liebherr R9800 mijngraafmachine

SKU: Siku 1798

€29,99

Incl. btw 21%
Helaas, dit product is uitverkocht!
Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Liebherr Siku Super 1798 Liebherr R9800 mijngraafmachine

Beschrijving

De gigant onder de rupsgraafmachines op bouwplaatsen en bij de ontginning in open groeves is zelfs op de HO-schaal een echte kolos. Het bijna volledig van metaal gemaakte model wordt door twee brede rupskettingen veilig getransporteerd naar de volgende plaats waar werkzaamheden moeten worden verricht. De reusachtige hooglepel-graafmachinearm met klapbare laadschop werkt volledig en belaadt de Mining-kiepwagen in de kortst mogelijke tijd. De chauffeurscabine en de ladders zijn nauwkeurig uitgewerkt en maken dit buitengewone model compleet.

  • Top kwaliteit Siku mijngraafmachine gemaakt van duurzaam metaal, kunststof en rubberen rupsbanden
  • Uitgebreide functies: mogelijk om de graafarm op te heffen en neer te laten met volledig functionele opvouwbare schop
  • Hoge stabiliteit: Het speelgoedmodel is grotendeels van metaal, geschikt voor tegels, parket of zelfs tapijt

De reus onder de rupsgraafmachines

Op bouwplaatsen en in de mijnbouw is de Liebherr-rupsgraafmachine met schaal 1:87 een kolos die productiviteit en flexibiliteit combineert. De R9800 van Liebherr is een van de grootste en krachtigste graafmachines ter wereld. Deze Liebherr-rupsgraafmachine weegt maar liefst 725 g.

Realistische functies

Twee brede rupsbanden transporteren dit zware model met robuuste metalen onderdelen. De grote hoogkiepbak met grijper is volledig functioneel en laadt de mijnbouw-kiepwagen in een mum van tijd vol.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »