Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Transport helicopter 1:50 van Siku

Merk: SIKU
Merk: SIKU

Transport helicopter 1:50 van Siku

SKU: Siku 2527

€27,99 €31,49

Incl. btw 21%
Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

SIKU Transport helicopter 1:50 van Siku

Beschrijving

Het gerommel van de rotors kondigt de komst van de grote reddingshelikopter aan. De SAR helikopter wordt ingezet onder de moeilijkste omstandigheden op zee en in de bergen. Met kabel lieren en brancards zijn de helpers in staat slachtoffers van ongevallen te redden en medisch op te volgen in de helikopter. De helikopters worden ook ingezet in crisisgebieden voor het transport van zware goederen. Hiervoor kunnen de zijdeuren en de achterklep van de SIKU-helikopter worden geopend. 

  • Top kwaliteit Siku speelgoed transport helicopter gemaakt van duurzaam en hoogwaardig metaal en kunststof
  • Mogelijk om zij- en achterklep te openen
  • Beschikt over roterende rotors, automatisch intrekbare lier en inklapbaar landingsgestel
  • Ideaal als cadeau voor helikopter-liefhebbers van alle leeftijden

Geschikt voor reddingsacties

Vooral bij ernstige ongevallen worden naast ambulances ook vaak reddingshelikopters ingezet. De SAR-helikopter opereert onder de moeilijkste omstandigheden boven water en in de bergen. Met lieren en brancards kunnen de reddingswerkers slachtoffers redden en medische zorg verlenen in de helikopter. De helikopters worden ook gebruikt in crisisgebieden om zware goederen te vervoeren. De zijdeuren en de achterklep van de siku-helikopter kunnen hiervoor worden geopend. Deze is zo groot dat een siku-voertuig naar binnen en buiten kan worden gereden. De siku-transporthelikopter is net als het origineel voorzien van grijze verf, alleen de twee grote zijdeuren zijn fel oranje. De rotor van de helikopter is draaibaar en het landingsgestel kan worden uitgeklapt. De kabellier met brancard wordt bij reddingsacties automatisch opgehesen.

Realistische functies

De transporthelikopter kan worden gecombineerd met vele andere speelgoedmodellen met dezelfde schaal en dit maakt het mogelijk om steeds weer nieuwe speelwerelden te creëren. Dit zorgt niet alleen voor langdurig speelplezier, maar bevordert ook de creativiteit van de kinderen, omdat de combinaties geen grenzen kennen.

Kwaliteit voor generaties

Al meer dan 70 jaar staat siku voor hoogwaardige speelgoedmodellen. Generaties van ouders hebben al plezier gehad met het speelgoed en willen dit nu graag doorgeven aan hun kinderen of kleinkinderen. De stevige constructies, de aandacht voor detail en de uitgebreide functies van elk afzonderlijk model zorgen ervoor dat siku kinderen blijft inspireren met de magie van spelen.

Reviews

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »