Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
02-04-2024

Agrispeelgoed wint de Shopping Awards 2024!

Agrispeelgoed wint de Shopping Awards 2024!

Agrispeelgoed.nl wint Gouden Shopping Award 2024 in categorie Speelgoed & Games!

We hebben gewonnen! Agrispeelgoed.nl is trots om de Gouden Shopping Award te ontvangen in de categorie Speelgoed & Games tijdens de Shopping Awards van 2024.

Over de Shopping Awards
De Shopping Award is een prestigieuze online onderscheiding die wordt uitgereikt aan websites die uitblinken in hun respectievelijke categorieën. Zowel het publiek als een vakjury hebben samen hun favorieten gekozen uit 36 verschillende categorieën.

Agrispeelgoed.nl werd gekozen als beste webshop in de categorie Speelgoed & Games voor het jaar 2024. We lieten in deze categorie grote webshops van Intertoys en Amazon achter zich. De Shopping Awards worden georganiseerd door de Stichting Shopping Awards, voorheen bekend als de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Sinds de oprichting in 2001 heeft deze stichting als doel het organiseren en financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de digital commerce branche.

Bedankwoord
We zijn ontzettend dankbaar voor de massale steun en de overweldigende hoeveelheid stemmen die we hebben ontvangen. Zonder onze trouwe aanhang zou het niet mogelijk zijn geweest om deze prestigieuze prijs te winnen. Onze oprechte dank gaat ook uit naar het volledige team van Agrispeelgoed, die elke dag hard werken om de hoogste kwaliteit en service te leveren aan onze gewaardeerde klanten.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes!