Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

Betaalmethoden

Betalen bij AgriSpeelgoed.nl is altijd veilig door de samenwerking met online betalingsexpert Mollie. Op het moment van afrekenen komt er een beveiligde verbinding tot stand. Deze beveiligde verbinding herken je aan het gesloten slotje gevolgd door 'https'. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt afrekenen.

iDeal

Heb je internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kan jij gebruik maken van iDeal. Met iDeal reken je gratis je winkelmandje bij ons af. Deze manier van betalen is simpel snel en vooral heel veilig via een SSL-beveiligde verbinding. 

Bancontact/Mister Cash

De meest populaire manier van online betalen in België is Bancontact. Heb jij een Bancontact of Mister Cash kaart? Dan kun jij veilig betalen bij AgriSpeelgoed.nl via een speciaal SSL-beveiligde verbinding. Voor deze betalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Creditcard

Ook is het mogelijk om volledig veilig te betalen met je creditcard. Ook hiervoor wordt gebruik gemaakt van een SSL-beveiligde verbinding. Het is mogelijk met verschillende creditcards te betalen. Zo accepteren wij Visa, Meastro en Mastercard. 

PayPal

Bij AgriSpeelgoed.nl is het ook mogelijk om met PayPal te betalen. Betalen met PayPal gaat bij AgriSpeelgoed.nl altijd via een beveiligde verbinding, waardoor je gegevens ten alle tijden veilig zijn. Voor aankopen met Paypal brengen wij 3% van het totaal bedrag in rekening.

KBC/CBC-Betaalknop

Betaal eenvoudig en veilig met de KBC/CBC-betaalknop. Deze betaalmogelijkheid hebben wij speciaal voor klanten die aangesloten bij KBC en/of CBC. Hierdoor kan je als klant van een van deze banken tot wel 2 maanden achteraf betalen zonder bijkomende kosten. 

Belfius Pay Button

Voor klanten van Belfius bieden wij de Belfius Pay Button aan. Gebruik deze betaalmethode om snel en veilig vanuit Belfius Direct Net je producten af te rekenen zonder bijkomende kosten.