Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

Retourneren

Heb je een bestelling gedaan en ben je niet tevreden over het product? Of is het product stuk gegaan binnen de garantie periode? Geen probleem, neem dit geval contact met ons op en dan lossen we dit meteen voor je op. 

Het is van belang dat jouw retourzending bij ons wordt aangemeld voor een spoedige verwerking van de retour.


AgriSpeelgoed.nl biedt jou altijd 30 dagen bedenktijd na het ontvangen van de bestelling. Zélfs 'daarom' vinden wij een geldige reden. Wel is het van belang dat de producten in de onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden. 

Ben je niet tevreden of heb je teveel besteld? Zodra wij de goederen retour hebben ontvangen storten wij het geld naar je terug. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Heb je het product beschadigd ontvangen? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via:

E-mail: [email protected]

Telefoonnummer: 085-0161022

Heb je toch liever je geld terug en is dit binnen 30 dagen na ontvangst? Geen probleem! In dit geval kun je het retourformulier invullen en de bestelling terug sturen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten op dezelfde wijze als de betaling heeft plaatsgevonden. Je kunt er vanuit gaan dat het bedrag binnen 14 dagen is teruggestort.


Je kunt je bestelling retourneren naar het volgende adres:

Bornholmstraat 62a
9723 AZ  Groningen
O.v.v. het ordernummer

Klik hier voor het retourformulier