Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Speelgoed vrachtwagens van Bruder, Siku en meer!

€ 0,00
€ 250,00
Soort
Thema
Schaalmodel
Leeftijd
Speelgoed vrachtwagens van Bruder, Siku en meer!
Speelgoed vrachtwagens van Bruder, Siku en meer!

Ben je op zoek naar een mooie speelgoed vrachtwagen? Vind in deze categorie modellen van onder andere MAN, Mack, Mercedes en Scania. Ons assortiment bevat speelgoed vrachtwagens van de hoogste kwaliteit speelgoedmerken. De speelgoed trucks komen in verschillende thema's en formaten. De modellen verschillen in functionaliteiten details.

De speelgoed vrachtwagens kan je vinden voor de thema's hulpdiensten, bouw, transport en bosbouw. Gebruik de filters om het jouw thema te selecteren en enkel de speelgoed vrachtwagens van jouw interesse te vinden.

Wil je een goede indicatie van de grootte van de speelgoed vrachtwagens? Gebruik dan de schaal filtering. Speelgoedvrachtwagens met de schaal 1:16 zijn groter schaal 1:32. 

De speelgoed vrachtwagens zijn allemaal uniek en hebben allemaal eigen kenmerken. Zo kan je speelgoed tankwagens vinden die je kan vullen en middels een pomp en slang kan legen. Ook hebben wij unieke speelgoed betonauto's met volledig functionerende trommels. Al deze details zorgen voor een unieke speelbeleving met jouw speelgoed vrachtauto's.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »