Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Jamara - (non) Radiografisch bestuurbaar speelgoed

€ 0,00
€ 250,00
Soort
Thema
Schaalmodel
Leeftijd
Jamara - (non) Radiografisch bestuurbaar speelgoed
Jamara - (non) Radiografisch bestuurbaar speelgoed

Jamara is een toonaangevend merk in de speelgoedindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Alle bestuurbare voertuigen van Jamara zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het maken van kwalitatief hoogwaardige speelgoedproducten. Jamara blijft innoveren om tegemoet te komen aan de behoeften van kinderen en ouders. Alle modellen werken het beste op de 1.5V AA Batterijen van Jamara zelf. Deze raden wij ook altijd aan om mee te bestellen.

Bestuurbare vrachtwagen

De bestuurbare vrachtwagens van Jamara is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in transport en logistiek. Het voertuig heeft realistische details en kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Het is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Bestuurbare trekker

De bestuurbare trekker van Jamara is een geweldig speeltje voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de landbouw. Het voertuig heeft realistische details en kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Het is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Neem bijvoorbeeld de populaire Fendt 1050 van Jamara. Deze radiografisch bestuurbare tractor en kan gecombineerd worden met een bijpassende trailer en hark. De op afstand bestuurbare tractor is gemaakt van hoogwaardig kunststof, schaal 1:16.

Bestuurbare auto

De op afstand bestuurbare auto van Jamara zijn geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in autoracen. De rc auto heeft realistische details en kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Het is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Bestuurbare kraan

De bestuurbare kraan van Jamara is speciaal gemaakt voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouw en constructie. Het voertuig heeft realistische details en kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Het is geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Hoge kwaliteit speelgoed

Een van de belangrijkste voordelen van Jamara speelgoed is de aandacht voor detail die het bedrijf aan elk product besteedt. Elk speelgoed wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Dit betekent dat ouders erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen veilig kunnen spelen met Jamara speelgoed, zonder zich zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van het product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »