Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75,-
14 dagen retour garantie
Gegarandeerd veilig betalen

Over TrekkerLand.nl

Welkom bij TrekkerLand.nl! TrekkerLand.nl is ontstaan uit het enthousiasme van Tjarko Dijkstra. Geboren in een Groningse boerenfamilie reed hij op zijn International 1255 en Case magnum traptractors tussen de grote John Deere en Fendt tractors. Een paar jaartjes ouder wil Tjarko elk kind het plezier bieden die een goede kwaliteit speelgoed trekker geeft. Vandaar dat TrekkerLand.nl alleen speelgoed trekkers aanbiedt van hoge kwaliteit. In alles wat wij bij TrekkerLand.nl doen staan kwaliteit en plezier dan ook voorop. Kwaliteit is ook terug te vinden in de service. Zowel 'voor', 'tijdens' als 'na' je aankoop zal TrekkerLand.nl voor je klaar staan voor vragen en opmerkingen.

 

Begonnen in Nederland lukt het TrekkerLand.nl om steeds meer kinderen in Europa te bereiken. Met Nederland als thuisbasis zijn wij in nog 7 andere Europese landen actief.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Op zijn International 1255