Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Siku Control miniaturenlijn van Siku speelgoed

€ 0,00
€ 250,00
Soort
Thema
Schaalmodel
Leeftijd
Siku Control miniaturenlijn van Siku speelgoed
Siku Control miniaturenlijn van Siku speelgoed

SIKU Control32 is de miniaturenlijn van Siku volledig gespecialiseerd in op afstand bestuurbare (RC) modellen. Siku is al jaren toonaangevend met hun speelgoed en dat is met Siku Control niet anders. De Siku Control schaalmodellen zijn uitgevoerd in schaal 1:32. Met hun radiografisch bestuurbare speelgoed is Siku al even perfectionistisch als bij de normale miniaturen. Vrijwel alle functies van de modellen zijn op afstand te bedienen.

Door constante innovatie is Siku Control altijd vernieuwend met de modellen die ze uitbrengt. De eerste modellen van Siku Control werden aangestuurd via een afstandsbediening met infrarood connectie. Tegenwoordig worden de modellen aangestuurd via Bluetooth. Dit maakt het mogelijk om de nieuwste modellen van Siku Control te besturen vanaf je tablet of smartphone. Om gebruik te maken van de bluetooth besturing kan je kosteloos de app van Siku Control downloaden. Uiteraard is het ook mogelijk om een bluetooth afstandsbediening te koppelen wanneer je geen gebruik wilt maken van je telefoon of tablet.

Siku Control is haar collectie begonnen met op afstand bestuurbare tractors. De collectie van Siku Control bestaat nu uit tractors van John Deere, Fendt, Claas en New Holland. Al deze tractors zijn zeer goed te combineren met de trailers of andere accessoires van Siku Control. Zoek jouw favoriete merk met het merken filter.

Daarnaast heeft Siku Control ook een aantal indrukwekkende vrachtwagens ontwikkeld. Hierbij zijn de Siku Control Scania en MAN zeer populaire modellen geweest, welke op het moment van schrijven niet meer in de collectie zitten. Wel heeft Siku Control de Volvo FH16 aan de reeks vrachtwagens toegevoegd. Ben je benieuwd naar deze vrachtwagen? Gebruik dan het merken filter voor Volvo en je krijgt hem te zien.

Een ander topstuk uit de Siku Control modellen is de Siku Control graafmachine. Deze graafmachine heeft even op zich laten wachten tijdens de ontwikkeling, maar dit is de kwaliteit zeker ten goede gekomen. Bekijk de graafmachine van Siku Control snel tussen de andere producten in deze categorie of zet het merken filter op Liebherr.Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »