Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

SIKU Control Fendt 1167 Vario 1:32

Merk: Fendt
Merk: Fendt

SIKU Control Fendt 1167 Vario 1:32

SKU: 067910

€199,00

Incl. btw 21%
Pre-order

De SIKU Control Fendt 1167 Vario 1:32


Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

SIKU Control Fendt 1167 Vario 1:32

Beschrijving

Pre-order dit prachtige model nu en ontvang hem direct zodra Siku hem beschikbaar maakt. Zo ben jij er van verzekerd de eerste te zijn met dit model. Verwachte levering: Midden 2023

In 1995 zorgde Fendt met de eerste tractor met traploze variabele transmissie ter wereld voor een revolutie in de landbouwtechniek. 20 jaar later luidt de eerste Fendt Vario tractor het begin in van de volgende generatie tractoren met vario-transmissie.

Vandaag de dag neemt Fendt met de serie 1100 Vario MT qua vermogen de koppositie in. Het absolute topmodel Fendt 1167 Vario levert met 673 PK het hoogste vermogen van een rupstractor met traploze transmissie op de markt. De grootste Fendt rupstractor is echter niet alleen in het origineel een indrukwekkende verschijning.

Als Bluetooh bestuurbaar high-end RC model van SIKU CONTROL is de Fendt 1167 Vario rupstractor een unieke combinatie van power en design die zorgt voor een ongekend speelplezier! Het rupsmodel met metalen carrosserie is voorzien van rupsbanden die worden aangedreven door twee zeer krachtige transmissies die de trekker een enorme kracht geven.

De Siku Control tractor wordt via Bluetooth bestuurd. Dit model wordt zonder Bluetooth afstandsbediening gelever. Via de gratis app uit jouw app store kan je met jouw telefoon de tractor besturen. Mocht je toch graag een speciale afstandsbediening voor de tractor willen, dan hebben wij die voor jou ook in ons assortiment opgenomen.

De rijfunctie is proportioneel. Door besturing van de aandrijfbanden zijn tijdens het rijden nauwe bochten of zelfs keren op de plaats mogelijk. Door de rupsaandrijving in combinatie met de krachtige motor is de tractor bijzonder goed geschikt voor het terrein en voor hellingen: zelfs extreme hellingen zijn geen probleem!

Met de SIKU CONTROL app kunnen via de smartphone of een tablet niet alleen de transmissie en de besturing, maar ook de twaalf LED’s comfortabel worden bestuurd: vier van de LED’s bevinden zich in de motorkap, twee voor en twee achter op het dak en achterlichten en knipperlichten achter. De knipperlichten achter kunnen als richtingaanwijzer of als waarschuwingslichten worden geschakeld.

De SIKU CONTROL app is kosteloos te downloaden vanuit de App Store en de Google Play Store. Instellingen en functies van de app worden permanent bijgewerkt. Met behulp van de OTA (Over-The-Air) functie worden alle updates voor het model bij het starten van de app automatisch geladen.

De splinternieuwe Real-Machine-Sound functie (RMSF) zorgt voor een echt agrarisch gevoel: hiervoor zijn de originele geluiden van de tractor live opgenomen en in de app geïntegreerd. De geluiden kunnen daardoor alleen via de app worden afgespeeld - maar indien gewenst ook via externe luidsprekers van de smartphone of een tablet.

Vanzelfsprekend kan de tractor ook worden gecombineerd met verschillende aanhangers en aanbouwmachines uit de SIKU CONTROL serie. Door de veelzijdige en extreem realistische functies, voel je je met de Fendt 1167 Vario van siku bijna een echte boer en kun je steeds weer nieuwe speelsituaties uitproberen en ontdekken!

Reviews

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »