Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

SIKU SIKU Control Dieplader 1:32

Merk: SIKU
Merk: SIKU

SIKU SIKU Control Dieplader 1:32

SKU: 067442

€84,99

Incl. btw 21%
Levertijd 3-5 werkdagen

De dieplader 1:32 van SIKU Control


Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

SIKU Control Dieplader 1:32

Beschrijving

Bijzonder zware vrachten zoals bouwmachines, tractoren of delen van een brug kunnen alleen met een speciale dieplader worden vervoerd. De EURO-dieplader van de Nederlandse fabrikant Nooteboom wordt beschouwd als een van meest robuuste modellen op de markt.

Dankzij de hydraulische besturing kunnen de zware speciale transportvoertuigen bovendien uitstekend manoeuvreren. De Nooteboom EURO-trailer vormde ook het uitgangspunt voor de 3-assige dieplader van siku. De oplegger heeft de vorm van een diep bed, achterop bevindt zich een elektronische oprijhelling om de zware last gemakkelijker te kunnen laden. Het chassis van het model is van metaal, de opbouw is van kunststof. Voor extra stabiliteit tijdens stilstand kunnen er handmatig steunpoten worden uitgetrokken.

Achterop de oplegger bevinden zich vier LED’s: twee rode rijlichten en twee knipperlichten. De dieplader wordt via een kabel met twee klinkstekkers met de bijbehorende Bluetooth-trekker uit de SIKU CONTROL serie verbonden, net zoals een vrachtwagen of een tractor. Deze kan dan vervolgens eenvoudig via de SIKU CONTROL app of de bijpassende module voor afstandsbediening worden bestuurd.

Reviews

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »