Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Deel jouw speelgoed collectie met Agri Speelgoed

  • Geplaatst op
  • Door AgriSpeelgoed.nl
Deel jouw speelgoed collectie met Agri Speelgoed

Deel jouw speelgoed collectie met AgriSpeelgoed.nl en maak kans op €75,- shoptegoed en onze 'home page take-over'.

Agri Speelgoed is benieuwd naar jouw speelgoed verzameling. Door jouw speelgoed verzameling met Agri Speelgoed te delen kan jij €75,- shoptegoed winnen en onze home page overnemen. 

 

Hoe maak ik kans op de 'home page take-over' en het shoptegoed?

- Maak een foto van jouw speelgoedverzameling. Groot of klein alle inzendingen doen mee!

- Deel deze foto op Facebook of Instagram en tag Agri Speelgoed

- En stuur jouw foto naar Agri Speelgoed via mail of direct message

 

Elke week wordt een winnaar gekozen voor de home page take-over. Inzendingen worden vanaf 2 januari ingezonden worden. Vervolgens wordt wekelijks op maandag een nieuwe winnaar van onze home page take-over bekend gemaakt:

  1. Maandag 11 januari
  2. Maandag 18 januari
  3. Maandag 25 januari
  4. Maandag 1 februari
  5. Maandag 8 februari
  6. Maandag 15 februari
  7. maandag 22 februari
  8. Maandag 1 maart 

 

Op maandag 8 maart worden alle winnaars van de home page take-overs gepost via Agri Speelgoed's Facebook en Instagram. De foto die binnen 1 week de meeste likes heeft ontvangen op Agri Speelgoed's Facebook en Instagram wint de hoofdprijs van €75,- shoptegoed.

 

Deel vandaag nog jouw speelgoed verzameling met Agri Speelgoed en maak direct kans op deze prachtige prijzen.

 

Home Page Take Over week 1: Milan

De collectie van Milan bestaat uit een mooie combinatie van siku en Kids Globe. De verzameling bevat alles wat een moderne boer nodig heeft. Met al deze modellen kan je je uren vermaken.

 

Home Page Take Over week 2: Miranda van Lieshout

Winactie week 2

De collectie van Miranda haar zoon bevat toffe Bruder en Wiking assortimenten. De landbouwvoertuigen zijn een leuke toevoeging om boerderijwerkzaamheden uit te voeren! Al deze voertuigen bieden gegarandeerd uren speelplezier! 

 

 

Home Page Take Over week 3: Lars

Winactie week 2

De collectie van Lars bestaat uit Bruder speelgoed. Trekkers zijn een leuke Must Have voor jonge kinderen om op vroege leeftijd in aanmerking te komen met de agrarische wereld! 

Home Page Take Over week 4: Marlies van Bokhoven

De jongens van Marlies van Bokhoven hebben met hun uitgebreide Bruder collectie de Home Page Take-Over van week 4 gewonnen. Met alle machines kunnen zij alle werkzaamheden op de boerderij naspelen.

 

Home Page Take Over week 5: Robin

Robin heeft met zijn gedetailleerde collectie de Home Page Take-Over in week 5 gewonnen. De collectie bestaat uit grote machines, maar ook figuurtjes voor de algehele speelbeleving.

Home Page Take Over week 6: Leo

Bij de trekking van week 6 is Leo als winnaar van de Home Page Take-Over uit de bus gekomen. Leo heeft een grote verzameling trekkers en figuurtjes. Een erg indrukwekkende verzameling vinden wij!

 

Home Page Take Over week 7: Jesse

De winnaar van de Home Page Take-Over week 7 is de vrolijke Jesse met zijn Bruder collectie. Graag breidt hij zijn collectie uit met mooie modellen van Siku. 

Home Page Take Over week 8: Milan

De Home Page Take-Over van week 8 is gewonnen door Milan. Hij heeft een mooie collectie van o.a. Siku Control, Bruder en Kids Globe.