Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
11-05-2017

Nieuw: Sluban bouwsteentjes

Samenvatting

Sluban is hét nieuwe speelgoed van dit moment. Wat kan je verwachten en hoe ziet het er uit?
Nieuw: Sluban bouwsteentjes

Sluban speelgoed is hét goedkope alternatief voor Lego. En vanaf heden biedt Agrispeelgoed.nl verschillende modellen van dit merk aan(bekijk ze hier allemaal). De hoge kwaliteit bouwsteentjes bieden uren speelplezier voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Maak van een stapel blokjes jouw eigen boerderij of manege, waarna je met je eigen fantasie de mooiste creaties kan maken.
 

Ontwerp van de Sluban bouwsteentjes 

De bouwsteentjes van Sluban zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk met bouwsteentjes van andere merken gecombineerd kunnen worden, bijvoorbeeld de bouwsteentjes van Lego. Dit maakt het mogelijk om de steentjes te combineren met andere merken om zo met je eigen fantasie creaties te maken. Natuurlijk doe je dit nadat je de handleiding netjes hebt gevolgd om te maken wat er op de doos staat afgebeeld.

 

Agrispeelgoed.nl en Sluban

Zoals je gewend bent van Agrispeelgoed.nl specialiseren wij ons voornamelijk op boerderijspeelgoed en hebben daarop ons assortiment van Sluban aangepast. In het assortiment zit bijvoorbeeld de zeer uitgebreide boerderij die bestaat uit  512 onderdelen. De Sluban boerderij biedt de volledige speelervaring met boer, trekker met aanhanger, vee en zelfs een melkrobot. Ben je benieuwd welke andere modellen wij nog meer aanbieden? Bekijk de Sluban producten dan hier