Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Nieuw speelgoed: de Bruder CAT mini graafmachine

Nieuw speelgoed: de Bruder CAT mini graafmachine

Met de zomer voor de deur bespreken wij alle nieuwe toevoegingen van Bruder. Met dit keer de CAT mini graafmachine.

Nieuw speelgoed: de Bruder CAT mini graafmachine


De zomer klopt aan de deur, tijd om de nieuwste toevoeging aan het bouwspeelgoed van Bruder wat extra aandacht te geven; de CAT mini graafmachine. In tegenstelling tot de naam is deze graafmachine zeker niet ‘mini’. Met deze graafmachine verzet je eenvoudig grote hoeveelheden grond, hierdoor is spelen met de CAT mini in de zandbakerg leuk. De graafarm is zeer eenvoudig te bedienen en de rupsbanden zorgen voor extra stabiliteit en grip op de losse ondergrond. De zeer gedetailleerde cabine heeft plaats voor een bestuurder en kan 360 graden draaien. Doordat de cabine volledig rond kan en de graafarm zelf ook nog naar links en naar rechts kan is er geen plek waar de graafmachine niet bij kan. De graafmachine is zowel met als zonder bestuurder te verkrijgen. Als je dus nog een poppetje van Bruder hebt en denkt ik wil alleen de CAT mini hebben, dan is dit geen probleem.
Bruder CAT mini graamachine met bestuurder 

Zoals we gewend zijn van Bruder, is ook deze graafmachine van zeer hoge kwaliteit materialen gemaakt. De kenmerkende gele kleur van CAT vervaagd zelfs niet wanneer hij langere tijd in de zon heeft gestaan.


De toevoeging ‘mini’ heeft de graafmachine gekregen vanwege zijn grotere broers. Ben je geïnteresseerd in de grote broers van deze graafmachine of ander bouwspeelgoed van Bruder? Ga dan snel naar onze bouwafdeling van Bruder.