Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
18-05-2016

Nieuw speelgoed: de Bruder politie- en brandweerauto's

Samenvatting

Het nieuwste speelgoed van Bruder besproken in een mooi overzicht. In deze blog worden de nieuwe brandweer- en politieauto's besproken.
Nieuw speelgoed: de Bruder politie- en brandweerauto's

Nieuw speelgoed: de Bruder politie- en brandweerauto's


Door het succes van de politieauto’s en brandweerauto’s van Bruder, worden de hulpdiensten in 2016 nog verder uitgebreid. Speciaal voor de brandweer en politie heeft de fabrikant stoere terreinauto’s ontworpen die op elk terrein uit de voeten kunnen. Hieronder lichten wij de nieuwste aanwinsten toe.
 

Bruder politieauto’s

Dit voorjaar voegt Bruder twee nieuwe politieauto’s toe aan hun assortiment. Eén van de aanwinsten is de Land Rover Defender. Met deze politieauto van Bruder is geen boef meer veilig. Door de geveerde assen kan hij gemakkelijk over oneffen terrein rijden, zoals de zandbak of het grasveld. De politieauto wordt geleverd met agent die met behulp van zijn accessoires elke boef vangt. De terreinwagen is uitgevoerd in de kleuren van de Duitse politie en op de zijkant staat ‘politzei’. Heb je liever een politieauto in de kleuren van de Amerikaanse politie dan hebben wij nu de stoere Jeep van Bruder. Deze Jeep is gebaseerd op de originele Jeep Wrangler in de stijl van de Amerikaanse politie. Op de motorkap staat ‘police’ en de deuren zijn voorzien van het kenmerkende schild van de Amerikaanse politie. Net als de Land Rover heeft de Jeep ook geveerde assen waardoor het erg leuk is om buiten spelen op ruig ondergrond.

 

Bruder brandweerauto

Om snel bij een uitslaande brand te zijn heeft Bruder nu de Land Rover brandweerauto. De brandweerman kan dan gemakkelijk de situatie inschatten voor zijn collega’s op de brandweerwagen ter plekke zijn. Ook kan deze terreinwagen eenvoudig ingezet worden bij kleine brandjes. De meegeleverde brandweerman is voorzien van blusmateriaal om de kleine brandjes snel geblust te krijgen. De brandweerauto van Bruder is gebaseerd op de originele Land Rover Defender net als de politieauto. Door ook in deze auto gebruik te maken van geveerde assen kan je ook met de Land Rover politieauto gemakkelijk op oneffen terrein spelen.
 

Zoals we gewend zijn van Bruder zijn al deze auto’s gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor ze kwalitatief erg sterk zijn. Ook zijn deze terreinauto’s kleurvast, zelfs na ze voor langere tijd in de zon hebben gestaan. Bij elke terreinauto van Bruder zit een stuurtje waarmee je hem gemakkelijk kan besturen. Ook hebben alle auto’s sirene met werkend licht en geluid!

Benieuwd naar wat Bruder nog meer heeft op het gebied van politie en brandweer? Kijk dan gauw hier