Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
14-04-2016

Nieuw speelgoed: de Bruder trekkers van 2016

Samenvatting

De zomer klopt aan de deur, tijd om de nieuwste speelgoedtrekkers van Bruder wat extra aandacht te geven. Met het speelgoed van Bruder is buitenspelen namelijk zoveel leuker! In deze blog worden de nieuwste aanwinsten van Bruder besproken.
Nieuw speelgoed: de Bruder trekkers van 2016

Nieuw speelgoed: de Bruder trekkers van 2016


Bruder
heeft deze zomer weer mooie speelgoedtrekkers toegevoegd aan de agrarische speelgoedlijn, het speelgoed voor zowel binnen als buiten. Zoals we gewend zijn van Bruder heeft de fabrikant de realistische details van de originele trekker zeer knap gecombineerd met speelgemak. In het komende stuk worden de speelgoedtrekkers op een rijtje gezet en de verschillende uitvoeringen besproken.
 

Claas Axion 950 van Bruder

De Claas Axion 950 is de eerste trekker die van Bruder een miniatuurversie krijgt. De trekker, met de kenmerkende groene kleur, is beschikbaar in twee uitvoeringen. Zo is het ook mogelijk om de Claas Axion 950 van Bruder met voorlader te verkrijgen.
 
Deze Claas 950 van Bruder heeft een erg leuke toevoeging die nog geen enkele trekker heeft in de Bruder series. Het is namelijk mogelijk om met het meegeleverde sleuteltje de banden van de trekker te verwisselen. Nu kan je dus, samen met de in 2016 toegevoegde monteur, de trekker zelf een volledige onderhoudsbeurt geven.

Case CVX 230 van Bruder

Voor verder uitbreiding van de agrarische lijn heeft Bruder de zeer succesvolle Case CVX 230 weer uit de schuur gehaald. De speelgoedtrekker van Bruder is vanaf nu in verschillende combinaties beschikbaar. De trekker is door Bruder omgetoverd tot een ware bosbouwtrekker. Deze speelgoedtrekker is voorzien van handige boomstammengrijper, lier om boomstammen uit het bos te trekken en stevige kooi ter bescherming voor vallende takken en boomstammen. Voor nog meer mogelijkheden heeft Bruder de speelgoedtrekker ook beschikbaar gemaakt in combinatie met een  boomstammen aanhanger. Een mooie toevoeging is de bijgeleverde boomstammen waardoor je direct kan gaan spelen. Met deze set is er geen boom meer die je tegenhoudt!
 

Daarnaast is de Case CVX 230 speelgoedtrekker van Bruder gecombineerd met de halfpipe trailer van Krampe. Deze set is toegevoegd na de constatering dat deze combinatie vaak tegelijkertijd werden aangeschaft. Door de gelijke kleuren van de speelgoedtrekker en aanhanger van Bruder passen de twee zeer goed bij elkaar. Een zeer leuke combinatie om mee te spelen in de zandbak of gewoon in huis.
 

Zoals je ziet heeft Bruder weer zeer indrukwekkende speelgoedtrekkers en combinaties aan haar assortiment toegevoegd. Van welke trekker zou jij graag zien dat Bruder er een speelgoedtrekker van maakt? Laat het hieronder weten en wie weet kunnen wij jou volgend jaar goed nieuws brengen. Tot die tijd zijn alle Bruder speelgoedtrekkers hier te vinden.