Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
18-06-2016

Nieuw speelgoed: Kids Globe voorjaar 2016

Samenvatting

In deze blog worden de nieuwste producten van Kids Globe besproken van het voorjaar van 2016.
Nieuw speelgoed: Kids Globe voorjaar 2016

In het voorjaar van 2016 komt Kids Globe weer met leuke toevoegingen om de speelervaring te verrijken. Met de veranderende wereld veranderd ook het realistische speelgoed van Kids Globe.

Kids Globe boerderij, stal met woonhuis 

De boerderij van Kids Globe is de meest in het oog springende uitbreiding van het assortiment. Deze prachtige boerderij is gemaakt schaal 1:32 waardoor hij erg leuk combineerd met speelgoed van Siku schaal 1:32. Tot noch toe had Kids Globe prachtige stallen voor verschillende dieren in het assortiment. Bij deze boerderij zit het woonhuis aan de stal vast, zoals je het veel in het land ziet. Net als de stallen van Kids Globe is deze boerderij van hout waardoor hij van zeer hoge kwaliteit is. Daarnaast kunnen bij de boerderij verschillende panelen open zodat je er heel gemakkelijk mee kan spelen. Het realistische design zorgt ervoor dat elk kind hier zijn volledige fantasie op los kan laten. Met deze boerderij biedt Kids Globe een nog intensere speelbeleving.

Kids Globe voersilo XL 

Daarnaast heeft Kids Globe het assortiment uitgebreid met een extra grote voersilo. Nu de trekkers en aanhangers steeds groter worden moet de boerderij mee groeien. De huidige voersilo van Kids Globe voldoet nog erg goed voor de kleinere trekker modellen en aanhangers. Er komt echter een serie modellen aan die niet meer onder de voersilo past, bijvoorbeeld de Siku Joskin 3-assige aanhanger. Met deze voersilo bereid Kids Globe jouw boerderij voor op de toekomst.

Kids Globe sleufsilo met realistische betonlook 

Naast de voersilo heeft Kids Globe ook een nieuwe sleufsilo geïntroduceerd voor de lijn schaal 1:32. De nieuwe sleufsilo heeft een zeer realistische betonlook zodat hij precies lijkt op zijn originele voorbeeld. De sleufsilo is gemaakt van hout waardoor hij van hoge kwaliteit is. Doordat de sleufsilo twee compartimenten heeft is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ene mais op te slaan en in de andere kuil. Deze sleufsilo van Kids Globe geeft jouw boerderij een nog realistischer uitstraling.

Kids Globe springhindernissen voor Schleich paarden 

In navolging van het succes van de paardenstal voor Schleich paarden heeft Kids Globe nu ook springhindernissen voor de Schleich paarden. De hindernissen worden aangeboden in een set van 3 en zijn gemaakt schaal 1:24. Aangezien niet elk paard direct over de hoogste obstakels kan springen, kunnen de hindernissen in hoogte versteld worden door balken te verwijderen. De gehele set is gemaakt van hout en heeft net als de andere producten van Kids Globe een zeer realistisch design. Met deze springhindernissen van Kids Globe in je paddock zijn jouw paarden binnen de kortste keer klaar voor wedstrijden op top niveau.

Kids Globe Big Bags met mais 

Alle dieren op jouw boerderij moeten ook gevoerd worden. Hiervoor heeft Kids Globe de Big Bags met mais aan het assortiment toegevoegd. De Big Bags, gemaakt schaal 1:32, hebben handige lussen waardoor hij makkelijk opgetild kan worden door een trekker met lepels aan de voorlader of achterhef. Wanneer je de meegeleverde mais gevoerd hebt aan het vee, dan kan je de Big Bags erg goed gebruiken voor ander voer of materialen zoals zand. De Big Bags met mais van Kids Globe maken de speelbeleving net dat stukje realistischer.

Zoals je leest zijn er weer erg leuke producten bijgekomen. Wat vindt jij de beste toevoeging van Kids Globe? Laat het ons hieronder weten!