Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
21-11-2016

Nieuw: Theo Klein bouwpakketten van John Deere

Samenvatting

Ben je een jonge knutselaar en liefhebber van John Deere miniaturen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf heden voert TrekkerLand.nl een nieuw merk miniatuurtrekkers: Theo Klein. Het bijzondere aan deze speelgoedtrekkers, is dat ze volledig te monteren zijn. Voor jonge kinderen de beste manier om bekend te raken met techniek en met John Deere trekkers!
Nieuw: Theo Klein bouwpakketten van John Deere

 

Theo Klein speelgoedtrekkers

Theo Klein is een Duitse speelgoedbouwer met speciale aandacht voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Speelgoed hoort niet alleen leuk te zijn, maar het liefst ook leerzaam. Theo Klein maakt kwaliteit speelgoed voor merken zoals Miele, Bosch gereedschap en BRAUN. Maar sinds kort ook voor John Deere. In de vorm van een volledige lijn van speelgoedtractors en bijpassende accesoires zoals trailers. 

 Tjarko Dijkstra

 

John Deere constructietrekkers

Het speelgoed van Theo Klein is anders dan bij bijvoorbeeld SIKU en Bruder. Alle speelgoedtrekkers kunnen namelijk gemonteerd en gedemonteerd worden als een echt bouwpakket. Alle miniaturen zijn voorzien van schroeven en een schroevendraaier, zodat je je een echte monteur voelt.

Theo Klein speelgoed op Agrispeelgoed.nl

Agrispeelgoed.nl voert als één van de weinige webshops de complete John Deere collectie van Theo Klein. De collectie bestaat onder andere uit:

John Deere tractor met voorlader
John Deere constructietrekker met tandemas aanhanger
Transport truck met John Deere constructietrekker
John Deere constructietrekker met aanhangerset en ploeg
John Deere constructietrekker met hout- en hooitransport
John Deere constructietrekker met aanhanger en ploeg

 Voor alle kleine knutselaars: veel speelplezier toegewenst!