Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
27-06-2016

Nieuwe Siku speelgoedtrekkers voorjaar 2016

Samenvatting

In deze blog worden Siku's nieuwste speelgoedtrekkers van het voorjaar van 2016 besproken.
Nieuwe Siku speelgoedtrekkers voorjaar 2016

In de zoektocht naar nieuwe speelgoedtrekkers heeft Siku twee hele leuke modellen gevonden. Zoals elk jaar komen er nieuwe modellen bij en dit voorjaar heeft Siku de Fendt 1050 Vario, schaal 1:32, toegevoegd en de New Holland met palletvork, schaal 1:50.
 

De Fendt 1050 Vario van Siku.

Met de Fendt 1050 Vario heeft Siku het nieuwste model van Fendt naar de wereld van speelgoedtrekkers gebracht. Dit nieuwe model is een toevoeging op de bestaande serie van Siku schaal 1:32. De Fendt, die in het echt 500 pk heeft, ziet er zeer imposant uit. De Fendt heeft net als zijn grote broer het kenmerkende design en een imposante neus. Ook heeft Siku erg op de details gelet, dit is te zien wanneer we een kijkje nemen in de cabine of onder de motorkap. Doordat je de cabine kan verwijderen en de motorkap kunt openen geeft de speelgoedtrekker een zeer realistische speelbeleving. Daarbij heeft Siku speciaal voor deze trekker een nieuwe set banden ontwikkeld omdat bestaande achterbanden te klein zijn voor dit model. De vooras beschikt over een pendelfunctie, dit betekend dat de vooras op oneffen terrein meebeweegt. Zoals we van Siku gewend zijn kan de Fendt ook weer met allerlei verschillende landbouwmachines en aanhangers van Siku gecombineerd worden. Met zijn afmetingen van 15,1 x 25,0 x 11,0 centimeter, is dit nieuwe model van Siku een echte eyecatcher in de kinderkamer. Samengevat heeft Siku met de Fendt 1050 Vario een nieuw pronkstuk in huis voor haar grootste modellen schaal 1:32.

 

De New Holland met palletvork van  Siku.

De New Holland met palletvork is de uitbreiding op de schaal 1:87 serie van Siku. De speelgoedtrekker van Siku maakt het nu mogelijk om gemakkelijk pallets te verplaatsen. Nog geen trekker binnen de schaal 1:87 van Siku had palletvorken waardoor het een welkome toevoeging is. Met de New Holland kan je nu naast pallets ook eenvoudig de Big Bigs van Siku verplaatsen. De trekker is, zoals we gewend zijn van Siku, gemaakt van metaal en hoogwaardig kunststof. De speelgoedtrekker wordt geleverd inclusief een pallet zodat je direct de volledige speelervaring kan beleven. Kortom, met de New Holland met palletvork van Siku kan je de mogelijkheden op jouw boerderij weer leuk uitbreiden.