Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Groot assortiment
Snelle levering
11-04-2019

Paasacties: maak kans op gratis verzending en een gratis sleutelhanger!

Samenvatting

Haal ons agrarisch speelgoed nu extra voordelig in huis met onze paasacties. Lees hier hoe!
Paasacties: maak kans op gratis verzending en een gratis sleutelhanger!

Het paasweekend zit er weer aan te komen waarin we kunnen genieten van heerlijk lenteweer. Op Agri Speelgoed hebben we speelgoed waarmee je uren buiten kan spelen. Bijvoorbeeld met deze stoere trekker met mega wielen van Britains, geschikt voor de ruigste terreinen (zelfs de zandbak). Of de Rolly Toys Tanker met waterpomp en spuit waarmee geen watergevecht meer hetzelfde zal zijn. En ga je samen met je (klein)kind in de tuin aan de slag? Dan is deze kruiwagen van Rolly Toys geschikt voor jou! Ons (buiten)speelgoed kan je tot en met 23 april extra voordelig bestellen. Hoe? Lees dan verder.    

Speur naar paaseieren voor gratis verzending
Paaseieren zoeken is een traditie die bij Pasen hoort. Daarom hebben we op Agrispeelgoed.nl op 4 verschillende plekken een gouden paasei verstopt. Vind één van de gouden paaseieren, klik op het paasei en je ontvangt een kortingscode waarmee je elk paascadeau vanaf €5,00 gratis krijgt thuisbezorgd!

Ontvang een gratis New Holland trekker voor aan je sleutelbos
Naast gratis verzending ontvang je bij elke bestelling vanaf €75,00 een gratis sleutelhanger ter waarde van €8,99. De New Holland T6.160 Golden Jubilee sleutelhanger in schaal 1:128 staat leuk aan je eigen sleutelbos maar is ook leuk om cadeau te geven. Bekijk ons assortiment, bestel je favoriete agrarisch speelgoed en wij versturen met je bestelling de New Holland sleutelhanger mee. Je ontvangt de Claas Quantum sleutelhanger wanneer de New Holland sleutelhanger is uitverkocht.

Met deze acties wensen we je een vrolijk Pasen met veel speelplezier toe!