Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
27-06-2016

Siku bouwmachines van het voorjaar 2016

Samenvatting

In deze blog worden de nieuwste bouwmachines van Siku besproken
Siku bouwmachines van het voorjaar 2016

Dit jaar introduceert Siku 2 nieuwe merken bij de bouwmachines. De Menzi Muck en Wacker Neuson, die beide bekend staan om innovatieve en kwalitatief sterke machines. Dit voorjaar heeft Siku de DW60 wieldumper van Wacker Neuson en de springgraafmachine van Menzi Muck. Daarnaast heeft Siku ook de Mercedes Benz Arocs kiepwagen aan de miniatuurwereld geintroduceerd.

Siku Menzi Muck springgraafmachine schaal 1:50

De springgraafmachine van Menzi Muck is een hele leuke toevoeging aan het huidige schaal 1:50 bouwmachines. De banden van deze graafmachine van Siku zijn aan de cabine gemonteerd als de poten van een insect. De wielen kunnen daardoor onafhankelijk van elkaar op verschillende hoogtes ingesteld worden. De graafmachine kan hierdoor eenvoudig op ruig en oneffen terrein werkzaamheden verrichten. Daarnaast is de graafarm volledig functioneel waardoor de speelbeleving zeer realistisch wordt. Zoals we gewend zijn van Siku is de Menzi Muck springgraafmachine van zeer hoge kwaliteit.

Siku Wacker Neuson DW60 wieldumper schaal 1:50

Om verschillende losse materialen eenvoudig te kunnen verplaatsen op het bouwterrein is er nu de Wacker Neuson DW 60 van Siku. De wieldumper heeft in echt een laadcapaciteit van 6.000 kg! Nu is dit miniatuurmodel schaal 1:50 dus zal hij niet zoveel grond mee kunnen nemen, maar de Wacker Neuson DW60 kan gemakkelijk grote hoeveelheden materialen vervoeren. De bouwmachine van Siku heeft een scharnier stuurinrichting tussen de cabine en de laadbak, waardoor enige oefening nodig is om hem te besturen. De laadbak kan 360° draaien waardoor je gemakkelijk de lading kan lossen op de plek die door jou bepaald is. Mocht de grote laadbak niet genoeg ruimte bieden voor alles wat jij wilt vervoeren dan kan je aan de trekhaak nog een aanhanger koppelen om de capaciteit te vergroten.

Siku Mercedes Benz Arocs kiepwagen schaal 1:50

Voor het moment dat de materialen niet meer over de werkplaats vervoerd moeten worden maar over de weg, dan heeft Siku vanaf nu de Mercedes Benz Arocs kiepwagen. Met één van de graafmachines van Siku laad je de kiepwagen snel vol waarna je eenvoudig met de Mercedes kiepwagen van de ene bouwplaats naar de andere rijdt. Zodra je de lading wilt lossen kan dit eenvoudig door de laadbak te kiepen.  
 

Met deze nieuwe modellen van Siku kan jij je bouwplaats weer volledig up-to-date houden. Mocht je benieuwd zijn wat Siku nog meer aanbiedt op gebied van bouwmachines, kijk dan snel hier.