Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
03-11-2016

SIKU control 32, Siva & Britains : de mooiste radiografisch bestuurbare trekkers

Samenvatting

Wat zijn mooie RC trekkers? Radiografisch bestuurbare trekkers en trucks zijn enorm populair geraakt de laatste jaren. Helemaal terecht! SIKU levert met haar radiografisch bestuurbare lijn SIKU Control 32 RC modellen van de bovenste plank. Ook Britains is in dit speelveld gestapt met enkele modellen die de extra investering meer dan waard zijn.
SIKU control 32, Siva & Britains : de mooiste radiografisch bestuurbare trekkers

SIKU Control 32

We zullen eerlijk zijn. Radiografische trekkers vonden we bij Agrispeelgoed.nl lange tijd maar niks. De markt werd lange tijd overstroomd door goedkope radiografische replica's uit China. Na 3 rondjes rijden vielen de wielen eraf en was er weinig over van de accu. Wie anders dan onze Duitse vrienden van SIKU hebben ons vertrouwen in RC tractors hersteld. Met hun SIKU Control 32 lijn hebben ze op afstand bestuurbare trekkers en trucks ontwikkeld die niet alleen heel degelijk zijn, maar ook nog eens ontzetten mooi op naar te kijken.

RC vrachtwagens

Het mooiste is: SIKU Control 32 beperkt zich niet tot alleen maar op radiografisch bestuurbare trekkers. Nee, SIKU heeft met SIKU Control een complete lijn opgetuigd van trekkers, aanhangers (ja er is zelfs een Joskin trailer die zelfstandig te besturen is!) en accessoires zoals een ploeg. Daarnaast is er ook voor de liefhebbers van op afstand bestuurbare trucks genoeg te vinden. Zo zijn er op radiografische trucks van Scania en MAN. 

RC John Deere: de populaire merken

Er is 1 groot minpunt aan de huidige radiografische speelgoedlijnen van SIKU Control en Britains: er zijn veel te weinig modellen verkrijgbaar! Bij Agrispeelgoed.nl hebben we een uitgebreid aanbod in vergelijking met andere shops. Desondanks zijn ook wij niet in staat om meer te bieden dan de meest populaire merken. Daarom wel een radiografisch bestuurbare John Deere 7R. Ook genoeg aanbod van radiografische Claas modellen. Maar er is nog geen op afstand bestuurbare Massey Ferguson of JCB. Mocht dit gebeuren. Dan zullen wij die natuurlijk aanbieden. 

Losse accu's en afstandsbedieningen

Een risico wat je loopt met geavanceerder speelgoed is het slijten of gewoonweg kapot gaan van onderdelen. Gelukkig zit op al onze modellen 2 jaar garantie. Je kan dus gewoon weer bij ons terecht! En gebeurt er daarna alsnog iets. Dan kun je aparte onderdelen alsnog bij ons bestellen. Denk hierbij aan een losse SIKU control afstandsbediening, extra SIKU control accu's en SIKU Control laadsystemen.

Benieuwd geworden naar onze radiografische tractors en trucks? Bekijk ze hier!