Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
01-02-2019

Sneak preview Spielwarenmesse 2019 en nieuw Bruder speelgoed!

Samenvatting

Lees in deze blog meer over de nieuwste Bruder modellen en krijg een sneak preview van de Spielwarenmesse 2019.
Sneak preview Spielwarenmesse 2019 en nieuw Bruder speelgoed!

Met een app bestuurbare Claas, John Deere en Fendt tractors van Siku en nieuwe modellen van Bruder.. We kijken onze ogen uit op de Spielwarenmesse 2019 en kunnen niet wachten om een aantal modellen aan ons assortiment toe te voegen! Bekijk hieronder de sfeerimpressie en een sneak preview van het nieuwste speelgoed.

 

   

 

   

 

Agri Speelgoed wil er graag voor zorgen dat jij de nieuwste miniaturen en traptrekkers als eerste in huis hebt. Daarom vind je nu in ons assortiment de nieuwste miniaturen van Bruder. De modellen zijn in februari 2019 leverbaar. Pre-order ze nu en je hebt ze als eerste in handen! Lees hieronder verder over de modellen van Bruder.

 

Bruder CAT mini wiellader 1:16

De mini wiellader, ook wel bobcat genoemd, is een bijzondere toevoeging aan het assortiment van Bruder. De lader heeft  een werkende laadarm en een afneembare shovel waarmee je urenlang kan spelen. De cabine van deze is wiellader is afgeschermd, wat een stoere en een robuuste uitstraling geeft. De machine is erg wendbaar en heeft weinig ruimte nodig. Dit maakt de CAT lader een onvervangbare machine voor ondere andere wegwerkers. Bruder maakt het plaatje compleet door de toevoeging van profielbanden. Pre-order deze stoere CAT wiellader hier.

 

Bruder Mercedes Arocs vrachtwagen met Schaeff HR16 minigraafmachine 1:16


Met de nieuwe Mercedes Arocs vrachtwagen met Schaeff minigraafmachine van Bruder kunnen kleine, en natuurlijk grote bouwers, realistische situaties naspelen. De rolcontainer kan bijvoorbeeld door de grijparm naar achteren toe worden gelost. Wanneer de container op de grond staat en de deuren geopend zijn, rijdt je de voertuig van Bruder gemakkelijk in de container. De minigraafmachine kan dan door de containervrachtwagen worden vervoerd. Hier wordt in het echt ook vaak gebruik van gemaakt op bouwterreinen. Lees hier meer over deze mooie speelgoedset van Bruder. 

 

Nieuwe bosbouwsets van Bruder
Bruder heeft ten slotte twee nieuwe bosbouwsets toegevoegd aan het assortiment. De sets zijn geschikt voor het vervoeren van hout dat gebruikt kan worden als bouwmateriaal maar ook als brandstof voor het opwekken van energie.


De eerste set is de Massey Ferguson 7480 tractor met voorlader, houttransporter en 3 boomstammen van Bruder in schaal 1:16. Met zijn 167 pk sterke motor is de Massey Ferguson trekker met frontlader ideaal uitgerust voor de werkzaamheden in de bossen. De houttransportaanhanger van Bruder is  geschikt om de meegeleverde boomstammen zo goed en gemakkelijk mogelijk te vervoeren. Lees hier meer over de Massey Ferguson bosbouwset.


De tweede bosbouwset is de John Deere 7930 tractor met houttrailer en 4 boomstammen. De John Deere 7930 trekker is ook erg geschikt voor zwaar werk dankzij zijn vermogen van 245 pk en cilinderinhoud van 6,6 liter. Bruder heeft voor deze speelset een erg mooie gedetailleerde miniatuurtrekker gemaakt met een stoere uitstraling. De houttrailer heeft een draai- en zwenkbare laadkraan. Hierdoor is de aanhanger niet alleen geschikt voor vervoeren maar ook voor laden en lossen. Pre-order de John Deere bosbouwset hier!


We hopen dat je net zo enthousiast bent over het nieuwe speelgoed van Bruder als wij! Er komen nog veel meer nieuwe modellen van Bruder en andere topmerken online. Houdt daarom onze website in de gaten.