Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
20-03-2016

Speelgoed stal - hoe kies je de beste?

Samenvatting

Een mooie speelgoed stal maakt jouw boerderij af. Hoe kies je de juiste speelgoed stal of speelgoed schuur? Agrispeelgoed.nl zet de belangrijkste punten uiteen.
Speelgoed stal - hoe kies je de beste?
Het is altijd leuk om een cadeau te geven. Een verjaardag, afzwemmen, een mooi rapport of gewoon zomaar, er zijn vele redenen om een cadeau te geven. Een mooie plek voor de trekkers of stal voor de dieren is dan een erg leuk en origineel cadeau. Echter verschillen de beschikbare stallen en schuren vaak van afmetingen en is het lastig de juiste keuze te maken. Wij krijgen dan ook vaak de vraag welke speelgoed stal of speelgoed schuur het meest geschikt is. In deze blog zetten wij uit een waar op te letten bij het kopen van een stal of schuur.

Schaal van de speelgoed stal of schuur

Eén van de belangrijkste aspecten om op te letten bij het kopen van een speelgoed -stal of -schuur is de schaal. De stal of schuur wordt vaak gekocht voor een speelgoedverzameling, om te zorgen dat het speelgoed goed bij elkaar past moet de schaal gelijk zijn. Een goed voorbeeld ter illustratie is de stal voor Schleich paarden. Wij komen vaak tegen dat mensen een stal zoeken voor Schleich paarden maar niet weten welke stal ze precies moeten hebben. Het is dan belangrijk te weten dat de Schleich paarden schaal 1:24 zijn. Hierdoor is het makkelijker de speelgoed stal voor jou Schleich paarden te kiezen. Daarnaast komen speelgoedtrekkers in vele soorten en maten. De schaal van de speelgoedtrekker of landbouwmachine is dan belangrijk om de juiste schuur te kiezen. Op Agrispeelgoed.nl kan je gebruik maken van de handige filter, links van de producten, om de juiste schaal te selecteren.

Merk van de speelgoed stal of schuur

Het merk speelgoed kan belangrijk zijn in het vinden van de juiste speelgoed stal of schuur. Een speelgoedverzameling kan heel erg gericht zijn op 1 merk speelgoed. Bruder en SIKU hebben bijvoorbeeld hun eigen speelgoed stallen en schuren, deze passen perfect binnen de eigen speelgoedlijnen. Daarnaast kan je stallen vinden van Kids Globe. De speelgoed stallen en speelgoed schuren van Kids Globe zijn van hout en heeft verschillende schalen waardoor deze erg goed gecombineerd kunnen worden met speelgoedmerken als Schleich, SIKU en Bruder. 

Ik hoop dat deze tips helpen bij het uitzoeken van een mooie speelgoedstal. Mocht je na deze punten nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op en wij helpen graag met tips en tricks.