Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
06-05-2019

Verwacht: Themasets van Bruder

Samenvatting

Wil je graag een paardenstal in je slaapkamer of aan je Ducati motor sleutelen in een Bruder werkplaats? Het kan allemaal met de nieuwe themasets van Bruder!
Verwacht: Themasets van Bruder

In Maart 2019 krijgt Agri Speelgoed een politiebureauset, medische hulpdienstset, paardenstalset en motorwerkplaatsset in het assortiment. De sets worden allemaal geleverd met wandelementen. De wanden zijn eenvoudig te monteren met de verstelbare voeten en kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Met de sets kan je urenlang spelen en ze vormen de perfecte aanvulling op je gedetailleerde voertuigen van Bruder. Lees hieronder verder over de verschillende sets.

 

Bruder politiebureauset (Niet meer beschikbaar)

Politiebureauset Bruder
Met de politiebureauset kan je het brede scala aan Bruder politievoertuigen coördineren vanuit één locatie. In het kantoorgedeelte kan de politieagent elke missie met behulp van geavanceerde apparatuur coördineren en volgen. Als een verdachte wordt gearresteerd, kan deze in het celgebied worden vastgehouden. Is de verdachte ontsnapt? Gebruik dan de meegeleverde poltie quad en ga er achterna!

 

Paardenstalset van Bruder

Paardenstalset Bruder

De Bruder paardenstalset bestaat uit dubbelzijdig bedrukte wanden waarvan je een paardenbox kan bouwen. Het meegeleverde paard kan je gemakkelijk in en uit de box halen dankzij de openslaande deur. Daarnaast is er op de wandrekken ruimte voor de stal- en rijuitrusting (meegeleverd). Je kan met het paard gaan voor een rit, je paard verzorgen of voeden en de stal schoonmaken. Met de Bruder paardenstalset kan je dankzij de realistische accessoires allerlei situaties naspelen!

 

Bruder medische hulpdienstset
Bruder medische hulpdienstset
De medische hulpdienstset is nu het nieuwe centrale punt voor alle hulpdiensten van Bruder. Hier kan elke patiënt de best mogelijke zorg ontvangen. De arts beschikt over ultramoderne apparatuur en kan elke patiënt, afhankelijk van het soort noodsituatie, in het ziekenhuisbed met een monitor of in een rolstoel behandelen.

 


Motorwerkplaats themaset van Bruder (Niet meer beschikbaar)

Bruder motorwerkplaats

Voor (kleine) monteurs heeft Bruder de motorwerkplaats met Ducati Scrambler Cafe Racer motor en speelfiguur aan het assortiment toegevoegd. De gedetailleerde Scramber Ducati Cafe Racer kan voor onderhoud op de beugels worden bevestigd. De monteur kan met zijn uitgebreide selectie aan gereedschap in zijn gereedschapskist de motor repareren of onderhouden. Bewaar zijn helm en handschoenen op de planken tot het tijd is voor een proefrit!

 

Meer details?
Wil je graag meer afbeeldingen bekijken of alle details lezen van de themasets van Bruder? Klik dan hierboven op de afbeelding van je favoriete set. En wil je als eerste een set in huis hebben? Pre-order je favoriete themaset(s) en je ontvangt de set(s) als eerste in huis!