Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
26-08-2020

Wat worden we enthousiast van mooie grote stoere Tractoren!

Samenvatting

Waar komt ons enthousiasme voor agrarisch speelgoed vandaan? Lees hier ons blog
Wat worden we enthousiast van mooie grote stoere Tractoren!

Wat worden we enthousiast van mooie grote stoere Tractoren!

Als kind kon ik er al uren naar kijken en er echt van onder de indruk zijn. Die enorme grote banden, maar ook van de mooie kleuren. Iedere zomervakantie ging ik een paar weken naar mijn tante in het noorden van Nederland en mocht ik logeren op een echte boerderij. Elke dag zorgden we voor de dieren die er rondliepen en gaven we de fruitstruiken water. We waren als stadskinderen nu eens echt lekker buiten en genoten van de weidse omgeving, de geuren en de vrijheid. Overal reden natuurlijk tractoren rond, op de velden achter de boerderij maar ook op de gewone weg. Het was onderdeel van het leven op de boerderij. Wat wilde ik ook zelf graag zo’n tractor! Ik spreek over minstens 40 jaar geleden toen kon je nog niet echt van die prachtige exemplaren kon kopen in de winkel en als het wel kon dan was het onbetaalbaar en daarmee onbereikbaar. Weer terug thuis dwaalden dan je gedachten wel eens af.. wat zou het mooi zijn als…

Tegenwoordig heeft ieder tractormerk zijn eigen uitstraling en is de ene tractor nog mooier dan de ander. Met geweldige innovaties en van prachtige materialen.

Wie wil er nou niet als kind datzelfde gevoel creëren?

Net als papa op de tractor rondrijden of net als die boer op het weiland je wanen in de wereld van landerijen. Bulten zand verplaatsen, door de modder rijden, je speelgoed vervoeren in de aanhanger of spullen oppakken met de voorlader.

Het begint in de zandbak en het eindigt op het land. Je wilt er graag bij horen en je wilt diegene zijn met de meest indrukwekkende tractor. Welke tractor zou jij dan uitkiezen?

Welk merk is eigenlijk het meest in trek in Nederland?

Agridirect zocht dit uit en vroeg dit aan de boeren van 8.000 akkerbouwbedrijven! En dan gaat het natuurlijk om de tractoren die de boeren zelf de meeste uren hebben gebruikt. En wat blijkt?

In 2020 komt een tractor van John Deere als winnaar uit de bus en volgen de New Holland tractoren er vlak achteraan. Dit zijn dus, by far, de twee populairste tractormerken in Nederland. Met een wat kleiner percentage volgen Fendt op de derde plaats, Case IH en Massey Ferguson staan respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Agrispeelgoed (traptractors, Agrargigant etc.) heeft ze voor jou!

Het kan u haast niet ontgaan zijn, want typ het woord “speelgoed tractor” in op een zoekmachine en je kunt te kust en te keur in de keuze van de mooiste, grootste en stoerste tractoren waar uw kind mee kan spelen.

Farming toys tractoren van de eerste orde dus en Agrispeelgoed.nl heeft ze gewoon allemaal! Scroll gerust eens door de vele pagina’s waarop het assortiment van de diverse tractoren overzichtelijk zijn gerangschikt. Op model, op merk of op prijs. Er zit vast en zeker iets tussen waarmee uw kind, kleinkind of vriendje de blits kan maken. Ik weet zeker dat ze dit niet snel zullen vergeten!

Wil je graag een bestelling doen maar ben je gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, dan kan je ook een kijkje nemen op Electric fence Online. Zij hebben een groot aanbod van agrarisch speelgoed en daarnaast ook andere agrarische producten zoals energisers.