Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
15-07-2019

Welke rc trekker of vrachtwagen is geschikt voor jou?

Samenvatting

Lees hier meer over welke rc trekker of vrachtwagen geschikt voor je is wanneer er wordt gekeken naar leeftijd.
Welke rc trekker of vrachtwagen is geschikt voor jou?

Bij Agri Speelgoed hebben we veel keuze aan RC voertuigen. RC is de Engelse afkorting van Remote Control, wat op afstand bestuurbaar betekend. We hebben op afstand bestuurbare trekkers in ons assortiment van de merken Britains, Siku Control, Jamara en Europlay. Ook kan je bij ons een aantal rc vrachtwagens en aanhangers van Siku Control bestellen. Je leest hier meer over welk rc voertuig geschikt voor je is wanneer er wordt gekeken naar leeftijd. 

 

RC voertuigen en leeftijd

We hebben op afstand bestuurbare trekkers voor de allerkleinsten tot volwassenen. Globaal gezien kunnen we een indeling maken in de leeftijdscategorieën vanaf 1,5 jaar, vanaf 3 jaar en vanaf 6 jaar. Natuurlijk gaat dit hand in hand met de ontwikkeling van het kind.

 

 Bestuurbare trekkers voor kinderen vanaf 1,5 jaar

We hebben een radiografisch bestuurbare trekker van Britains in ons assortiment die speciaal ontwikkeld is voor kinderen vanaf 1,5 jaar. De tractor Johnny is met twee knoppen te besturen en daardoor kunnen zelfs de allerkleinsten deze stoere John Deere tractor bedienen. Bekijk de Britains Johnny tractor hier.

 

Radiografische trekkers voor kinderen vanaf 3 jaar

De rc tractoren van Britains, Jamara en Europlay vallen binnen de leeftijdscategorie vanaf 3 jaar. De modellen zijn gemaakt van kunststof, wat lang meegaat en tegen een stootje kan. De Britains en Europlay rc trekkers hebben dezelfde koppeling als Bruder tractoren. Hierdoor kunnen Britains en Europlay rc trekkers gecombineerd worden met Bruder accessoires voor nog meer speelplezier. De Jamara trekkers hebben een ander koppelsysteem.

 

Beide merken hebben tractoren met een gemakkelijke bediening. Hiermee bedoelen we dat de trekkers aan en uit kunnen worden gezet. Je kan bijvoorbeeld niet trapsgewijs harder gaan rijden of een bocht scherper nemen. Dit kan wel bij modellen van Siku Control.

 

De rc trekkers en vrachtwagens van Siku Control vanaf 6 jaar

De op afstand bestuurbare voertuigen van Siku Control zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit komt omdat de modellen veel details bevatten. Deze details zorgen ervoor dat de voertuigen, gemaakt van metaal, er erg realistisch uit zien. Een nadeel van deze details is dat de voertuigen dankzij de kleine onderdelen niet geschikt zijn voor jonge kinderen vanwege verstikkingsgevaar.

 

De modellen van Siku Control zijn traploos bestuurbaar. Ook kan je aan de radiografische trekkers van Siku Control een rc schudder of kipper koppelen. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je ook de schudder en kipper besturen.

  

Agri Speelgoed heeft de nieuwste rc modellen in de webshop

We hebben dus voor kinderen vanaf 1,5 jaar en volwassen een ruime keuze aan rc voertuigen in ons assortiment. Heb jij al een favoriet? Bij Agri Speelgoed zorgen we ervoor dat jij de nieuwste modellen van topmerken in huis kan halen. Onze nieuwste aanwinsten zijn de met Bluetooth bestuurbare trekkers van Siku Control. Bekijk deze rc trekkers hier! Hou onze website in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwste speelgoedmodellen.