Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

Garantie en reparaties

Op deze pagina vindt u informatie over onze garantie- en reparatiebeleid, zodat u precies weet wat te verwachten als er ooit een probleem mocht ontstaan.

Garantie

Bij Agrispeelgoed.nl bieden we garantie op al onze producten om u gemoedsrust te geven bij uw aankoop. De garantieperiode kan variëren per product en wordt vermeld op de productpagina. Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten die optreden onder normale gebruiksomstandigheden.

Als u een probleem ondervindt met een product dat binnen de garantieperiode valt, neem dan contact met ons op via [email protected], en ons klantenserviceteam zal u graag verder helpen. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en een gedetailleerde beschrijving van het probleem bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt.

Reparaties

Indien een product buiten de garantieperiode defect raakt of beschadigd raakt als gevolg van normale slijtage of onjuist gebruik, bieden wij reparatiediensten aan om uw product weer in optimale staat te brengen. Neem contact met ons op via [email protected] om een reparatieverzoek in te dienen. We zullen u graag voorzien van een schatting van de reparatiekosten en instructies over hoe u het product naar ons kunt retourneren.

Houd er rekening mee dat de kosten van reparaties buiten de garantieperiode voor rekening van de klant kunnen zijn. We streven ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren en uw product naar u terug te sturen in goede staat.

Retourneren

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop en een terugbetaling wilt aanvragen, verwijzen we u graag naar onze "Retourneren en Terugbetaling" pagina voor gedetailleerde instructies en beleid met betrekking tot retourzendingen.

Contact

Heeft u vragen over onze garantie- en reparatieservice? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij eventuele problemen.

Bedankt dat u bij Agrispeelgoed.nl winkelt. We waarderen uw vertrouwen in onze producten en streven ernaar om uw winkelervaring zo positief mogelijk te maken.