Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
04-02-2019

Nieuw van Siku Control: tractoren met Bluetooth besturing!

Samenvatting

Lees hier meer over de nieuwe op afstand bestuurbare tractoren van Siku Control.
Nieuw van Siku Control: tractoren met Bluetooth besturing!

De nieuwe bestuurbare tractoren van Siku Control zijn bijzonder innovatief, gedetailleerd en rijk aan functies! De op afstand bestuurbare tractoren zijn met de nieuwe gratis SIKUCONTROL APP via bluetooth bestuurbaar. Dit geeft tractorchauffeurs nog meer speelplezier. Thuis, onderweg, overal!

 

Tractor bestuurbaar via Bluetooth
Siku maakt gebruik van de gestandaardiseerde Bluetooth technologie. Hierdoor is er communicatie mogelijk tussen de Siku modellen en een willekeurige mobiele telefoon of tablet. Een aparte afstandsbediening is daardoor niet nodig. Het is wel mogelijk om de modellen met afstandsbediening te bestellen.

 

Besturing van de Siku Control tractoren
De diverse tractoren zijn via de app met een virtuele joystick bestuurbaar. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om de modellen via bewegingssensoren te besturen en navigeren. Dit kan door je mobiele telefoon of tablet naar boven te richten of te kantelen. Deze innovatieve feature maakt het spelen met de Bleutooth Siku tractoren nog veelzijdiger!

 

Ook kan je diverse functies bedienen via de app. Je kan bijvoorbeeld de voor- en achterlichten en verlichting rondom aan- en uitzetten. De frontladers van de Fendt en John Deere trekker zijn bestuurbaar met de fijngevoelige schuifregelaars. De innovatieve draaibare cabine van de Claas Xerion is ook bestuurbaar via de app.

 

Je kan de tractoren combineren met de aanhangers van Joskin en Fortuna of andere landbouwtuigen van Siku Control.

 

Geef je tractor een naam
Nog een leuke feature is dat je tractoren verder kan personaliseren door de trekker een eigen naam te geven. Daarnaast geeft de app technische achtergrondinformatie over de tractormodellen.

 

Leverbaar per maart en september 2019
De Fendt en John Deere tractor zijn leverbaar in maart 2019. De Claas trekker wordt in 19 september 2019 verwacht. Kan je niet wachten om de nieuwe model(len) in huis te hebben? Klik op een van de onderstaande links en pre-order je favoriet! Agri Speelgoed heeft de modellen nu extra scherp geprijsd! 


- John Deere 7310R met voorlader en Bluetooth App besturing

- John Deere 7310R met voorlader en Bluetooth afstandsbediening
- Fendt 933 Vario met voorlader en Bluetooth App besturing
- Fendt 933 Vario met voorlader en Bluetooth afstandsbediening
- Claas Xerion 5000 Trac CV met Bluetooth App Control