Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Bruder John Deere 7R 350 met achteraanhanger en 4 boomstammen

Merk: John Deere
Merk: John Deere

Bruder John Deere 7R 350 met achteraanhanger en 4 boomstammen

SKU: 031541

€72,99

Incl. btw 21%
Levertijd: Neem contact op voor de nieuwste leverdatum

De John Deere 7R 350 met achteraanhanger en 4 boomstammen van Bruder


Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

John Deere Bruder John Deere 7R 350 met achteraanhanger en 4 boomstammen

Beschrijving

Moderne landbouw is niet meer denkbaar zonder moderne tractoren. Aangezien het werk van landbouwers niet alleen complex is maar ook vol uitdagingen zit, hebben zij de juiste technologie nodig. John Deere 7R-serie trekkers: een combinatie van een laag brutogewicht en hoge prestaties. Deze wendbare trekker versnelt niet alleen transporten, maar brengt ook elk landbouwbedrijf vooruit.

Deze belangrijke tractor is nieuw bij BRUDER, in de gethematiseerde wereld van de landbouw. Trouw aan het Bruder motto "Net echt", is de tractor voorzien van vele, realistische details. De motorkap gaat open om de indrukwekkende motor te onthullen. De deuren kunnen worden geopend en bieden plaats aan de optioneel verkrijgbare bworld-figuren in een moderne cabine. Typische BRUDER-kenmerken zijn de uitstekende bestuurbaarheid en het rijcomfort dankzij de ingebouwde pendelas en de stuurverlenging die door het schuifdak kan worden gebruikt.

Deze combinatie is al uitgerust met vier boomstammen en omvat ook de functionele achteraanhangwagen. Het model is uitgerust met een draaibare en zwenkbare laadkraan, waardoor de boomstammen niet alleen kunnen worden vervoerd, maar ook geladen en gelost. Met de verstelbare uitdraaisteunen nodigt de moderne bosbouwwagen meteen uit om te spelen. Ook andere aanhangers uit het landbouwassortiment van BRUDER kunnen op deze trekker worden gemonteerd.

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »