Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

John Deere John Deere Watertafel - Zand- en waterspeeltafel

Merk: John Deere
Merk: John Deere

John Deere John Deere Watertafel - Zand- en waterspeeltafel

SKU: 039484

€121,25

Incl. btw 21%
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

John Deere Watertafel van Theo Klein


Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

John Deere Watertafel - Zand- en waterspeeltafel

Beschrijving

Deze John Deere watertafel is het buitenspeelgoed voor de warme dagen deze zomer! Omdat de John Deere zand- en watertafel is uitgerust met alles wat je nodig hebt om het land naar hartenlust te bewerken.

De maaidorser steekt de brug over om op het hooi voor de koeien te oogsten. Maar let op: de brug moet weer omhoog, zodat de koetjes niet in de sloot vallen. Als ze er ooit in belanden, haalt de John Deere tractor ze er weer uit met de trailer – zodra het water door leidingen en schotten is afgevoerd en is gestopt. Er is zelfs een klein beplantingsbassin waarin de graafmachine grond kan vullen.

Deze watertafel biedt een complete boerderijwereld op optimale speeltafelhoogte die leuk is voor kinderen en hun motoriek en fantasie stimuleert. John Deere Farm, zand en water speeltafel kopen De kleurrijke speelgoedboerderij is inclusief een tractor van John Deere, een maaidorser en een graafmachine.

De boerderij zelf bestaat uit een stal, een wasstraat voor koeien en voertuigen en drie speelgoedkoeien. De speeltafel heeft twee grote uitneembare bassins voor zand en water met een ophaalbrug, waterschotten, een waterrad en een klein beplantingsbassin.

  • Afmetingen: 66 x 23 x 48 cm
  • Merk: Theo Klein
  • Gewicht: 4 KG

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »