Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Linde Linde HT160 met pallet en 3 pallet boxen van Bruder

Merk: Linde
Merk: Linde

Linde Linde HT160 met pallet en 3 pallet boxen van Bruder

SKU: 025137

€44,75

Incl. btw 21%
Levertijd 3-5 werkdagen

De Linde HT160 met pallet en 3 pallet boxen van Bruder is een snel en handige voertuig bij het voeren van zware lasten. Voornamelijk bij lange afstanden zorgt dit model voor een eenvoudige prestatie.


Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Linde HT160 met pallet en 3 pallet boxen van Bruder

Beschrijving

De Linde HT160 met pallet en 3 pallet boxen van Bruder is een snel en handige voertuig bij het voeren van zware lasten. Voornamelijk bij lange afstanden zorgt dit model voor een eenvoudige prestatie. De Linde HT160 is een gedetailleerde heftruck model. Het originele model heeft een laadvermogen van 16 ton, een hefhoogte van 4 meter en een moderne display in de bestuurderscabine. De Bruder model, beschikt ook over een moderne bestuurderscabine. Daarnaast is de bestuurderscabine volledig gemaakt van glas en biedt het Bworld-figuren uitstekende zicht. De truck bevat een dubbele hef-mast waarvan de hef- en kantelfuncties kunnen worden bediend. Het model heeft een gemakkelijk te bedienen stuurinrichting, waarmee kinderen net als het origineel in de kleinste ruimtes kunnen manoeuvreren. Een pallet voor zwaar gebruik wordt meegeleverd voor het vervoer van grote ladingen, evenals 3 gaasboxen.

Reviews

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »