Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

SIKU speelgoed - tractors en meer

Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

Populaire producten


Siku speelgoed is al populair sinds jaar en dag. Siku is bekend van haar, kwalitatief hoogwaardig en realistische modellen. Het merk vindt haar oorsprong in Duitsland en is een samentrekking van Sieper en Kunstoffe.

In de beginjaren van Siku werden de modellen vervaardigd uit kunststof. Door de jaren heen werd de concurrentie op kunststof modellen groter. Dit was het moment dat Siku zich is gaan richten op gietijzeren modellen met kunststof details. Het gebruik van gietijzer is ook de duurzaamheid van de modellen ten goede gekomen.

Siku Kwaliteit

Door de jaren heen heeft Siku veel verschillende modellen uitgebracht. De kwaliteit van de modellen is een belangrijk speerpunt. De modellen zijn altijd voorzien van veel realistische details. Het speelgoed van Siku is gemaakt van hoge kwaliteit metaal en kunststof.

Daarnaast heeft ook het gebruikte materiaal invloed op de kwaliteit van de modellen. Het is niet voor niets dat je het speelgoed vaak overgedragen ziet worden van vader op zoon. Zelfs na uren speelplezier!

Siku Control

Siku Control is de absolute top voor wat betreft op afstand bestuurbare trekkers en trucks. Deze modellen zijn gemaakt schaal 1:32 en bieden uren speelplezier. Elk model heeft zeer realistische functies die allemaal met de afstandsbediening kunnen worden bediend. Daarnaast zorgen de details van de modellen voor een nog realistischer speelbeleving.

Siku Control trekkers kunnen met allerlei accessoires gecombineerd worden. Zo zijn er landbouwmachines van Siku Control die ook bestuurd kunnen worden. Maar het is ook mogelijk om de bestuurbare tractors te combineren met trailers schaal 1:32 van Siku.

Alle soorten en maten

Siku heeft speelgoed in alle soorten en maten. Zoals beschreven kan je bestuurbare modellen vinden in schaal 1:32. Maar er zijn ook reguliere modellen in de schalen 1:87, 1:50 en 1:32.

Voor het design van het speelgoed heeft Siku samenwerkingen met de grootste merken. Zo vind je speelgoed trekkers van onder andere John Deere, Fendt, New Holland en Claas.

Siku trekkers

Binnen het assortiment van Agri Speelgoed vind je alle speelgoed tractors uit het Siku assortiment. Indien je een trekker op het oog hebt uit het huidige assortiment van Siku, dan is deze bij ons verkrijgbaar. Het kan zijn dat je nog oudere modellen tegenkomt. Je kan dan altijd contact met onze klantenservice opnemen om te kijken of wij met onze contacten dit model voor jou kunnen krijgen.

Heb jij een favoriet trekkermerk? Gebruik dan onze merkfilter om jouw favoriet te selecteren. In 1 oogopslag zijn alle huidige modellen van dit merk zichtbaar.

Wil jij kijken of jouw favoriete trekker ook op afstand bestuurbaar is? Gebruik dan de RC filter of kijk of de trekker van Siku Control is.

Siku bouwmachines

Binnen het Siku speelgoed assortiment vind je ook graafmachines en kiepers. Ook binnen deze categorie vind je verschillende schalen, merken en functionaliteiten. Lees de beschrijving van het product goed om te achterhalen welke functies het model heeft.

Siku accessoires

Wil jij jouw speelwereld nog realistischer maken? Bekijk dan ook de accessoires van Siku. In elke schaal heeft de fabrikant accessoires ontworpen. Of het nu gaat om jouw speelgoed boerderij of speelgoed stad, Siku biedt de oplossing.

Agri Speelgoed en Siku

Bij Agri Speelgoed is het assortiment van Siku begonnen met al het agrarische speelgoed. Speelgoedtrekkers, combines, landbouwmachines, en meer.

Later zijn meer modellen van Siku World opgenomen. Denk hierbij aan auto's, vrachtauto's en garages. Het assortiment heeft altijd een breed aanbod in schalen gehad.

Ben jij op zoek naar een specifiek model van Siku en kan jij die niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag bij het verkrijgen van de mooiste speelgoedmodellen.

Siku combinatie voordeel

Heb jij een mooi model op het oog? Bekijk dan al het mogelijke combinatie voordeel in voor jouw model onderaan de productpagina.