Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Traptractors van Rolly Toys

€ 0,00
€ 350,00
Soort
Thema
Leeftijd
Traptractors van Rolly Toys
Traptractors van Rolly Toys

Ben je op zoek naar een mooie duurzame traptractor? Kijk niet verder. Agri speelgoed heeft verschillende traptractor merken getest met als doel de beste kwaliteit traptractors te kunnen aanbieden. De traptractors van Rolly Toys zijn daarbij als beste uit de bus gekomen en zijn uitzonderlijk duurzaam. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat de traptractors lang zijn waarde behoudt.

De traptractors zijn te verkrijgen in verschillende soorten en formaten. Voor kleuters hebben we diverse traptractors van Rolly Toys in het assortiment. We hebben Rolly Kid traptrekkers voor kinderen vanaf 2,5 jaar en 92-128 cm lang. Voor kinderen vanaf 3 jaar hebben we traptractors geschikt voor diverse lengtes. De Rolly Junior en Rolly Farmtrac zijn geschikt voor kinderen met de lengte van 104 tot 152 cm tot lang. De Rolly Digger is geschikt voor kinderen met een lengte tussen de 104 en 140 cm. Tenslotte is de Rolly X-trac voor kinderen van 110 tot 164 cm. Voor iedere kleine en grote boer of boerin hebben we dus een traptrekker in ons assortiment!

Alle traptractors in deze categorie zijn gebaseerd op de originele tractor. Zo kan je traptractors vinden van de merken John Deere, Fendt, Claas, New Holland en nog veel meer. Gebruik de merken filter om in één oogopslag alle traptractors van jouw favoriete tractor merk te vinden.

Om de speelbeleving te vergroten zijn alle traptractors uit te breiden met leuke accessoires. De traptractors kunnen uitgebreid worden met een soundstuur voor originele tractor geluiden. Daarnaast is het ook mogelijk om een zwaailamp te monteren. De zwaailamp kan goed gebruikt worden wanneer grote ladingen vervoerd worden. Het zwaailicht zorgt ook voor extra zichtbaarheid in de schemer en wanneer het donker is.

Je kan de traptractors ook verder uitbreiden met verschillende aanhangers. In deze categorie vind je verschillende trailers voor je traptractor waarmee je materialen rond het huis kan verplaatsen. Ook hebben wij tankers voor jouw traptrekker. De tanker kan je vullen met water om deze vervolgens met een speciale pomp leeg te spuiten. Zo wordt meehelpen in de tuin en de bloemen bewateren in de zomer ineens een groot feest. Uiteraard kan je de pomp met spuit ook gebruiken voor een groot watergevecht.

Is het winter? Gebruik dan de sneeuwschuif en borstel om de oprit sneeuwvrij te maken met jouw traptractor. Vervolgens hebben kan je de strooimachine achter je tractor hangen en de ijzel voorkomen door zout te strooien. Uiteraard kan je de strooier ook in de zomer gebruiken voor het zaaien van gras of kunstmest op het gazon.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »