Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
28-03-2024

Hoe kies ik de beste traptractor?

Samenvatting

Vaak krijgen wij de vraag welke traptractor geschikt is voor welke leeftijd en hoe de beste traptractor te kiezen. In deze blog worden de belangrijkste stappen in het kiezen van de beste traptractor van Rolly Toys besproken.
Hoe kies ik de beste traptractor?

Hoe kies ik de beste traptractor?


Je wilt graag een traptractor kopen en probeert tussen het grote aanbod de geschikte traptractor te vinden. Dit kan erg lastig zijn en dan is het handig om te weten waar op te letten. Wij helpen jou graag bij het maken van de beste keuze. Bij Agrispeelgoed.nl kan je het gehele assortiment van Rolly Toys bestellen. Momenteel hebben wij 52 verschillende modellen traptractors van Rolly Toys direct uit voorraad leverbaar. Om een goede keuze te maken hebben wij hieronder de 3 belangrijkste stappen beschreven.

 

Stap 1: Het juiste model traptractor kiezen

Misschien wel de belangrijkste stap is het kiezen van het juiste model traptractor. Rolly Toys maakt onderscheidt in haar modellen via verschillende modeltypes, elk geschikt voor een andere leeftijd. Omdat elk kind verschilt per lengte is er een aanbevolen lengte per modeltype. In de tabel hieronder kan je zien welke Rolly Toys traptractor bij welke leeftijd en lengte hoort. Bepaalde modeltypen hebben een verstelbare zitting waardoor hij gemakkelijk meerdere jaren mee kan.
 

Traptractor

 

Leeftijd

Lengte

rollyMinitrac

 

1,5 – 4  jaar

68 – 104 cm

rollyKid

 

2,5 – 5  jaar

92 – 116 cm

rollyJunior

 

3 – 8     jaar

104 – 134 cm

rollyFarmtrac

 

3 – 8     jaar

104 – 134 cm

rollyX-trac

 

3 – 10   jaar

110 – 140 cm

Bron: Rolly Toys
 

Stap 2: Het kiezen van het juiste merk voor de traptractor

Het is mogelijk om een traptractor te kiezen op basis van kleur, maar hoe leuk is het om op een echte John Deere, New Holland of Massey Ferguson te rijden? Als je te maken hebt met een kleine kenner dan is dit een belangrijke stap in het kiezen van de juiste traptractor. In het filter aan de linkerkant van het productoverzicht kan je het tractormerk kiezen die jij graag wilt.

 

Stap 3:  De juiste accessoires voor de traptractor kiezen

Een traptractor op zichzelf is natuurlijk al een feest voor elk kind, maar je kan het nog leuker maken met verschillende accessoires. Bij elke traptactor is het mogelijk om met korting een soundstuur en/of zwaailicht bij te voegen. Het soundstuurtje maakt geluiden van een echte tractor. Met twee knoppen is het mogelijk zowel de motor aan te zetten als te toeteren. Daarnaast zijn er oneindig mogelijkheden om de traptractor uit te breiden met bijvoorbeeld een aanhanger of veegmachine om de straten rond het huis schoon te houden.

 

Volg deze stappen en kijk snel welke Rolly Toys traptractor het beste bij jou past!

Anderen bekeken ook...