Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
27-05-2016

Wat zijn de 5 populairste Bruder speelgoed stukken?

Samenvatting

Geregeld kloppen klanten bij ons aan voor tips en advies. "Wat is een leuk stuk Bruder speelgoed voor mijn kleinzoon?". Of "Hebben jullie tips voor speelgoedtractors van Bruder voor jonge kinderen?" Nu is de kans op een miskoop bij Bruder speelgoed heel klein. Vooral als je een speelgoedmodel neemt van de echte trekker van papa of de echte vrachtwagen van opa, kan er weinig misgaan.

Kun je niet kiezen uit de vele types Bruder tractors en Bruder kraanwagens? Laat je dan inspireren door onze top 5 van Bruder speelgoed op Agrispeelgoed.nl
Wat zijn de 5 populairste Bruder speelgoed stukken?

1. Bruder graafmachines

Eigenlijk een hele rare nummer 1, want het is niet 1 enkel model. Maar de Bruder graafmachines zijn veruit favoriet. Vooral kinderen tussen de 2 en 5 hebben een voorkeur voor de kranen en graafmachines van Bruder. Vaak weten ze op jonge leeftijd geen onderscheid te maken tussen merken en details. De Bruder graafmachines doen het dan vaak beter dan het andere Bruder speelgoed. Binnen dit segment doen de Liebherr Kraan en de Caterpillar kraan (hieronder afgebeeld) het erg goed.

Tjarko Dijkstra

2. Bruder John Deere 7930 met dubbele banden

Hoewel de John Deere tractors al sinds 2008 niet meer de populairste trekkers zijn onder boeren en loonbedrijven, is dit trekkermerk als speelgoed nog steeds het populairste trekkermerk bij kinderen. En ook bij Agrispeelgoed.nl is ons hart een beetje geel groen. Eerlijk is eerlijk: de John Deere 6920 is de meestverkochte John Deere tractor. Een tractor voor een goeie prijs! Maar we kunnen het niet helpen... Dus we zetten onze eigen favoriete Bruder John Deere trekker op nummer 2: De John Deere 7930 met dubbele banden

Bruder John Deere 7930 tractor met dubbele banden

3. Bruder Claas Jaguar 900 maïshakselaar

Leuk die trekkers en kranen. Maar de machtigste en grootste machines op de akker zijn natuurlijk de combines en hakselaars. Het lijkt erop dat de opmars van maïs in Nederland ook de populariteit van de Bruder speelgoed hakselaars vergroot heeft. De Claas Lexion 780 combine is namelijk de grootste van het Bruder speelgoed. Maar niet de populairste. Dit is weggelegd voor zijn kleinere broertje die goed is met maïs. De Claas Jaguar 900 maïshakselaar. En met zijn echt draaiende schijven is het ook wel een heel speciaal stuk speelgoed.

Bruder Claas Hakselaar 

4. Bruder MAN brandweerauto

Op plaats 4 treffen we wederom een favoriet van de jongste liefhebbers onder ons: de MAN brandweerauto. Brandweerauto's zijn na de graafmachines het populairste bij jonge kinderen. Het mooie van Bruder speelgoed is dat veel functies het ook echt doen. Dat komt bij hun brandweerauto's nog wel het meeste tot zijn recht. De waterinstallaties pompen écht water! De licht en geluidinstallaties maken écht geluid en licht. Geen wonder dat ze zo populair zijn!

Bruder brandweerauto 
 

5. De.... Bruder aanhangers!

En dan heb je uiteindelijk een mooie speelgoedtrekker... Heb je niets om er achter te hangen! Trekkers zijn mooi, maar het zijn geen sierpaarden. Het zijn werkpaarden! En echt werken kan pas met het juiste materiaal achter je trekken, zoals een ploeg of een hooipers. Op het gebied van aanhangers is er binnen ons Bruder speelgoed 1 absolute winnaar: de 3-assige Joskin trailer. 1 van de weinige aanhangers van Bruder met 6 wielen. Een monster van een aanhanger voor het echte zware werk. Zorg je er wel voor dat er een sterke trekker voor staat?

 Bruder aanhanger