Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Tijdelijk gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd
Nieuws vanaf de trekker | Agrispeelgoed.nl

Wat zijn de 5 populairste Bruder speelgoed stukken?

Geregeld kloppen klanten bij ons aan voor tips en advies. "Wat is een leuk stuk Bruder speelgoed voor mijn kleinzoon?". Of "Hebben jullie tips voor speelgoedtractors van Bruder voor jonge kinderen?" Nu is de kans op een miskoop bij Bruder speelgoed heel klein. Vooral als je een speelgoedmodel neemt van de echte trekker van papa of de echte vrachtwagen van opa, kan er weinig misgaan.

Kun je niet kiezen uit de vele types Bruder tractors en Bruder kraanwagens? Laat je dan inspireren door onze top 5 van Bruder speelgoed op Agrispeelgoed.nl

Hoe wordt de schaal van een miniatuurtrekker berekend?

Ga je een miniatuurtrekker kopen? Dan krijg je te maken met schaal. De trekker die je koopt is immers niet dezelfde grootte als het origineel. Maar hoeveel kleiner is het schaalmodel ten opzichte van de echte tractor? Wat betekent 1:16, de schaal gevoerd door Bruder? Of 1:87: de schaal die momenteel gevoerd wordt op de SIKU Super modellen? Vooral wanneer je koopt op het internet kun je deze informatie niet goed uit de afbeeldingen halen. Daarom is het goed te weten welk schaalmodel voor welke grootte staat.