Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Vicon Vicon balenpers 1:32 van Britains

Merk: Vicon
Merk: Vicon

Vicon Vicon balenpers 1:32 van Britains

SKU: 43221

€25,25

Incl. btw 21%
Op voorraad

Bestel nu de Vicon balenpers 1:32 van Britains. Grote voorraad & hoge kortingen op miniatuurtrekkers & speelgoed van Bruder, Siku en Rolly Toys.


Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Vicon balenpers 1:32 van Britains

Beschrijving

We zijn verheugd om de meermaals bekroonde Vicon FastBale aan ons assortiment toe te voegen. De kunst van het ronde balen maken, maakte een enorme sprong voorwaarts met de onthulling van FastBale - een revolutionaire non-stop combinatie van ronde balenwikkelaar die slim een voorkamer integreert met een hoofdkamer en een wikkelaar.

De lay-out van de machine is echt innovatief met twee in serie geplaatste kamers, waardoor een aantal rollen kunnen worden gedeeld. Het eerste gedeelte van FastBale werkt als een voorkamer en produceert tweederde van de baal.

Wanneer de voorkamer zijn vooraf ingestelde dichtheid bereikt, wordt de gewasstroom naar de hoofdbaalkamer geleid waardoor het persen kan doorgaan.

De FastBale vertegenwoordigt twee wereldprimeurs: het is momenteel de enige non-stop perskamer met vaste kamer en ten tweede is het de enige non-stop perswikkelaar met vaste kamer ter wereld.

-Authentieke replica op schaal 1:32.
-Gemaakt van gegoten metaal en kunststof.
-Verenigbaar met de meeste Britains-modellen op schaal 1:32.
-Geschikt voor binnen en buiten spelen.

Reviews

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »