Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Claas Wiking Claas Trion 720 Montana

Merk: Claas
Merk: Claas

Claas Wiking Claas Trion 720 Montana

SKU: 778572

€175,25

Incl. btw 21%
Levertijd: Neem contact op voor de nieuwste leverdatum
Gratis verzending vanaf €100,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Wiking Claas Trion 720 Montana

Beschrijving

WIKING rust de Claas Trion 720 Montana uit met de Convio 1080 maaibord en bijpassende maaibordaanhanger - er ontstaat een voorbeeldgetrouw team. Dankzij de nauwkeurig gecombineerde filigrane componenten van gegoten zink en kunststof kon de gedetailleerde kracht van het 1:32-model authentiek worden gereproduceerd.

De cabine heeft de fijnste, prototypische miniaturisatie die harmonieus alle technische ontwerpelementen van de cockpit volgt. Het spreekt voor zich dat de buitenspiegels verplaatsbaar zijn, net als de chassiselementen.

Met geveerde wielen en assen kan het overwinnen van obstakels ook voorbeeldgetrouw door afzonderlijke wielen worden gereproduceerd. De graantank kan worden geopend om het oogstproces te laten zien. Het oogsthulpstuk kan ook aan de chassisbevestiging worden bevestigd en later kan de Convio 1080-maaibalk weer op de maaibordaanhanger worden geladen voor wegtransport.

 

Reviews

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »