Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

Rolly Toys traptractors & speelgoed

Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering

Populaire producten


Rolly Toys is hét merk voor traptractor. Rolly Toys staat bekend vanwege haar hoge kwaliteit en sterke vertaling van het originele model naar een speelgoed traptractor. De traptractors van Rolly Toys gaan door de hoge kwaliteit jaren mee. Door de mooie details en de goede bouwkwaliteit zorgen de traptractors voor een unieke speelbeleving.

Rolly Toys tractors

In het assortiment van Rolly Toys vind je de mooiste tractors voor kinderen van verschillende leeftijden. Voor de allerkleinsten heeft Rolly Toys looptractors. Deze stoere looptractortjes helpen bij het ontwikkelen van de loop motoriek terwijl de tractor de nodige ondersteuning biedt. Een extra detail is de inkeping voor de knie waardoor de looptractor ook als een soort step gebruikt kan worden. De traptractors helpen daarna bij het stimuleren van de fiets motoriek en ruimtelijk inzicht. Buiten het stimuleren van de ontwikkeling van het kind zijn de tractoren van Rolly Toys ongelooflijk leuk speelgoed!

Rolly Toys John Deere

De lijst van populaire merken van Rolly Toys wordt aangevoerd door John Deere. Binnen het assortiment van Rolly Toys hebben wij veel verschillende uitvoeringen van John Deere. Van de kleinste categorie looptractors tot de grootste modellen van de Rolly Toys Xtrac bieden wij John Deere modellen. Daarnaast kan je ook veel mooie aanhangers en andere accessoires vinden van Rolly Toys John Deere.

Rolly Toys aanhanger

Heb je al een mooie Rolly Toys traptractor of heb je één op het oog, dan is het erg leuk om hem uit te breiden met een Rolly Toys aanhanger. De aanhangers komen in verschillende soorten en maten voor elke klus. In ons assortiment vind je aanhangers van Rolly Toys die gemaakt zijn naar het voorbeeld van de originele trailer, zoals Joskin en John Deere aanhangers. Maar je vind ook aanhangers zonder merk van Rolly Toys.

Rolly Toys graafmachine

Rolly Toys heeft verschillende graafmachines in haar assortiment. Zo vind je zelfstandige graafmachines maar ook graafmachines die gekoppeld dienen te worden aan een Rolly Toys traptractor. De graafmachines zijn volledig functioneel wat zorgt voor uren speelplezier. Rij de graafmachine naast de zandbak en het grond verzetten kan beginnen. Bekijk de verschillende Rolly Toys graafmachines in ons assortiment onder de categorie bouw.

Rolly Toys veegmachine

Eén van de leukste uitbreidingen voor de Rolly Toys traptractors is de veegmachine. De veegmachine is niet alleen heel erg leuk voor de kinderen maar ook voor de ouders en andere mensen in de buurt. De veegmachines van Rolly Toys zijn volledig functioneel, waardoor je met gemak het erf, de oprit of stoep kan vegen. Koppel de Rolly Toys veegmachine voor je traptractor en je kan direct aan de slag!

Rolly Toys giertank 

Rolly Toys biedt verschillende giertanks aan voor achter de traptractor. Wat de giertank heel erg leuk maakt is dat er ook echt water in kan. Vul de tanker met water en help de tuin te bewateren. Rolly Toys heft special voor de giertank een pomp met spuit ontwikkeld, hiermaa kan je zeer gericht de planten bewateren of een watergevecht beginnen. Met de tanker heb je genoeg water bij de hand om het watergevecht te winnen!

Rolly Toys kruiwagens

De mini kruiwagens van Rolly Toys zijn één van de populairste producten van Rolly Toys. Dat is ook erg begrijpelijk aangezien opa en oma of papa en mama helpen in de tuin veel leuker wordt met een eigen kruiwagen. Je kan ze bij ons vinden met een enkel wiel of met 2 wielen voor extra stabiliteit. De kruiwagens zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen.