Gratis verzending vanaf €75,-*
30 dagen retour garantie
Aankopen tot €100,- gratis verzekerd

Loodsen en stallen van topmerken

€ 0,00
€ 95,00
Soort
Thema
Schaalmodel
Leeftijd
SIKU Boerderij
Boerderij
€73,75
Kids Globe Paardenbox
Paardenbox
€16,00
Loodsen en stallen van topmerken
Loodsen en stallen van topmerken

Maak jouw speelgoed boerderij compleet met één van onze stallen of loodsen. Alle speelgoed stallen en -loodsen zijn zorgvuldig uitgekozen voor jouw speelgoed boerderij. Op Agri Speelgoed wordt boerderij speelgoed van verschillende top merken aangeboden in uiteenlopende formaten. Onder deze categorie vind je alle bijpassende speelgoed stallen en loodsen. 

Houten speelgoed boerderij

De loodsen en stallen voor jouw speelgoed boerderij lenen zich bij uitstek om gemaakt te worden van hout. Kids Globe heeft zich gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige speelgoed stallen, schuren en loodsen uit hoogwaardig hout. Met veel voor detail zijn deze stallen en schuren ontworpen. Gebruik het merken filter om de speelgoed stallen van Kids Globe te vinden. Let hierbij goed op de schaal van de schuur, of deze goed bij je bestaande collectie past.

Speelgoed manege

Wat is een leuk speelgoed paard zonder mooie manege? Agri Speelgoed bied een paar leuke oplossingen als onderkomen voor jouw paard. Let hierbij goed op de schaal van de speelgoed paarden stal. Heb je bijvoorbeeld een Schleich paard, dan heb je een stal schaal 1:24 nodig. Het formaat van je speelgoed manege kan je goed filteren met de filter optie schaal.

Speelgoed stal

De speelgoedstallen die je onder deze categorie vind hebben allemaal plaats voor meerdere dieren. Met een stal uit deze collectie heb je een mooi onderkomen voor jouw dieren in de winter of wanneer je ze even niet buiten wilt hebben lopen. Uiteraard zorgt een mooie speelgoed stal er ook voor dat alle dieren netjes bij elkaar blijven tijdens het spelen en niet door de hele kamer verspreid worden. Zoals bij alle keuzes, is het voornamelijk van belang om de schaal van de speelgoed stal af te stemmen op de bestaande collectie. 

Speelgoed loods

Wanneer je investeert in goede machines, dan is een mooie speelgoed loods geen overbodige luxe. Met een speelgoed loods heb jij ruimte voor meerdere machines. Dit zorgt er niet alleen voor dat jou machines beschermt zijn wanneer niet in gebruik, maar ook voor een net opgeruimde kamer. Het is voornamelijk van belang om goed te letten op de schaal. Verder kan je de speelgoed loods kiezen die het beste past bij jouw situatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »