Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
22-03-2016

Alle Rolly Toys bij Agrispeelgoed.nl

Samenvatting

Vanaf heden zijn alle Rolly Toys producten beschikbaar bij Agrispeelgoed.nl. Een overzicht van de belangrijkste veranderingen.
Alle Rolly Toys bij Agrispeelgoed.nl

Heb jij een mooie traptrekker of looptrekker van Rolly Toys gezien of misschien wel het enorme schaakbord voor buiten, en kan je die nergens op het internet vinden? Zoek niet meer verder! TrekkerLand.nl gaat namelijk het gehele assortiment van Rolly Toys aanbieden! Dus nooit meer lang zoeken om jouw Rolly Toys producten te vinden. De komende tijd zullen er dagelijks nieuwe producten worden toegevoegd aan de Rolly Toys categorie. Staat jouw product er nog niet tussen? Neem dan even contact op en dan zorgen wij dat deze bij jou thuis geleverd wordt.

Wat zijn de veranderingen?

 

Rolly Toys specials

Tussen de nieuwe producten zitten een paar nieuwe categorien. Vanaf heden is bijvoorbeeld de Mercedes Unimog brandweer trapauto te bestellen. Deze trapauto is volledig voorzien van versnellingen, handrem, en zelfs een zwaailamp. Daarbij is het mogelijk een bluskar achter de auto te koppelen voor de volledige speelervaring. Daarnaast biedt Agrispeelgoed.nl vanaf heden ook het schaakspel voor buiten aan. Deze imposante schaakstukken worden geleverd inclusief speelbord en kunnen alle seizoenen buiten staan vanwege het hoogwaardige kunststof. Ook heeft Agrispeelgoed.nl vanaf heden sleeën in het assortiment voor de ultieme sneeuwpret.

 

Rolly Toys traptrekkers

Het traptrekker assortiment wordt uitgebreid maar liefst 43 extra Rolly Toys traptrekkers! Deze traptrekkers zijn onderverdeeld in 4 categorieën. De rollyKid serie voor kinderen tussen de 2.5 en 5 jaar wordt uitgebreid met maar liefst 20 extra traptrekkers toegevoegd. De meest uit in het oog springend in de categorie is de Little Grey Fergie. Deze speelse traptrekker is gebaseerd op de gelijknamige kinderserie, met de koplampen als ogen lijkt hij sprekend op de hoofdrolspeler. Bij de rollyJunior serie voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud komen 6 modellen bij. Hier zijn het voornamelijk de traptrekker van Rolly Toys die geen licentie van een tractormerk hebben die de keuze uitbreidt. De rollyFarmtrac serie krijgt 12 nieuwe modellen. De meest opvallende toevoeging is de MB 1500. Deze traptrekker, die in het echt uit productie is gehaald, onderscheidt zich door zijn stoere hoekige uiterlijk. Rolly Toys heeft de MB 1500 uitgerust met vele opties waardoor dit meteen één van de meest luxueuze traptrekkers is. RollyX-trac is de grootste traptrekker voor kinderen van 3 tot 10 jaar. In deze serie worden 5 nieuwe modellen toegevoegd. 

Totaal 43
rollyKid 20
rollyJunior 6
rollyFarmtrac 12
rollyX-trac 5

 

Rolly Toys aanhangers

Voor alle traptrekkers worden ook nieuwe aanhangers toegevoegd. Vanaf nu dus niet meer heel lang speuren naar de juiste aanhanger. Bij Agispeelgoed.nl kan je alle aanhangers van Rolly Toys in één overzicht zien en je keuze maken. 

 

Rolly Toys looptrekkers

Ook de looptrekkers van Rolly Toys krijgen extra leden in de familie. In totaal worden er 5 nieuwe looptrekkers toegevoegd voor de kinderen van 1.5 tot 4 jaar, daarmee heeft Agrispeelgoed.nl het grootste aanbod Rolly Toys looptrekkers. 

 

Verzendvoorwaarden

Bepaalde producten zullen speciaal voor jou besteld worden, hierdoor is de levertijd langer dan normaal. Alle producten worden sowieso binnen 4 weken op het door jou aangegeven afleveradres geleverd.