Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Uitstekend beoordeeld
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
18-03-2024

Bekijk hier 5 geweldige activiteiten voor de lente!

Bekijk hier 5 geweldige activiteiten voor de lente!

De leuktste buitenactiviteiten met agrispeelgoed!

De lente staat voor de deur en dat betekent dat de bloemen weer beginnen te bloeien. Het perfecte moment om lekker naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer! Om jullie op weg te helpen, hebben we vijf leuke buitenspeelactiviteiten voor jullie op een rijtje gezet.

1. Traptrekkerrace

Met volle moed bouwen jij en je vrienden een uitdagend parcours, vol scherpe bochten en verraderlijke hindernissen, klaar om de adrenaline te laten stromen tijdens de race. De spanning stijgt als de deelnemers hun traptrekkers opstellen aan de startlijn, klaar om de strijd aan te gaan en te zien wie de kampioen van de traptrekkerrace zal worden!

2. Buiten spelen met de boerderijdieren

Terwijl de lentezon schijnt, nemen de boerderijdieren graag een pauze van de stal en rennen ze vrolijk de wei in. Kinderen kunnen niet wachten om buiten te spelen en samen met hun harige vrienden te ravotten in de frisse lentelucht.

3. Grasveld Avonturen

Laat kinderen helpen met het onderhouden van het gazon door ze een kleine speelgoedgrasmaaier van Agrispeelgoed te geven.

Terwijl de ouders het echte werk doen, kunnen de kinderen hun eigen "gras maaien" en een gevoel van verantwoordelijkheid ontwikkelen.

4. Zandspeelplezier met Graafmachines

Gebruik de graafmachines en kiepwagens van Agrispeelgoed om een zandspeelplaats te creëren. Kinderen kunnen graven, bouwen en verplaatsen met het speelgoed, waardoor ze creatief en actief bezig zijn.

5. Ga optocht met de bestuurbare voertuigen

Sta paraat met je bestuurbare voertuigen van Agrispeelgoed.nl en maak je klaar voor een spannende optocht door de buurt! Versier je favoriete tractor of vrachtwagen met kleurrijke vlaggen en slingers en nodig je vrienden uit om mee te doen. Samen kunnen jullie een stoet vormen, met de bestuurbare voertuigen.