Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
01-10-2015

Farming Toys

Samenvatting

De nieuwe Farming Toys catalogus 2015/2016 is weer uitgegeven. Bij Agrispeelgoed.nl kun jij het gehele assortiment vinden en bestellen! Lees hier de grootste veranderingen.
Farming Toys

De nieuwe Farming Toys catalogus beschikbaar bij Agrispeelgoed.nl

Voor het seizoen 2015/2016 is er weer een nieuwe Farming Toys catalogus vol met super leuk boerderij speelgoed en wij hebben het gehele assortiment!

Dit jaar zijn er, naast de welbekende speelgoedstukken, verschillende nieuwe miniatuur modellen bijgekomen. Zo hebben de merken Theo Klein en Siva zich bij de Farming Toys familie aangesloten. Siva heeft een prachtige op afstandbestuurbare Claas Axion 850 trekker aan de collectie teogevoegd. Van Theo Klein zijn de mooie bouwpakketten van John Deere toegevoegd. Met deze bouwpakketten kunnen de echte knutselaars hun geluk niet op. Daarnaast is er dit jaar een uitbreiding van de speelgoed merken.

Zo verrast Bruder dit jaar met een mooie lijn politie speelgoed met stoere auto's en agenten. Hiermee kan jij jouw verzameling hulpdiensten nog verder uitbreiden of misschien wel starten. SIKU is dit jaar uitgebreid om de volledige speelbeleving te ervaren. Zo zijn er verschillende startersets die je helpen om een hele wereld te creeren in jouw slaapkamer. Kids Globe heeft dit jaar naast de bekende stallen en accessoires ook een boerderij starterset in het assortiment. Met Kids Globe en de prachtige miniatuurtrekkers uit de Farming Toys catalogus creëer jij een imposante speelgoedboerderij die indruk maakt op vriendjes en familie. 

Daarnaast heeft Rolly Toys een zeer interessante exclusive die je niet mag missen! De New Holland TVT 190 met aanhanger is speciaal ontwikkeld voor de Farming Toys catalogus. Bekijk deze special edition hier.

Verder heeft Universal Hobbies de nieuwste modellen weer toegevoegd aan de zeer gedetaileerde collectie miniatuurtrekkers. Ook Wiking heeft weer de laatste tractor modellen in het assortiment opgenomen. 
 
Britains komt dit jaar met 8 nieuwe miniatuurtrekkers. Deze tractors zijn zoals we gewend zijn van Britains weer zeer gedetaileerd voor de perfecte speelbeleving. Bij Britains vallen de speelgoedstukken voor kinderen jonger dan 3 jaar erg op. Deze vrolijke trekkers en beesten zijn zeer interactief wat ze erg leuk maakt voor de kleinsten.  

Al met al weer een zeer inspirerende Farming Toys catalogus voor het komende seizoen! Zoek jij nog een speciaal model? Laat het weten in de comments.