Snelle levering
60 dagen retourbeleid
Gratis verzending vanaf €100
Dé beste speelgoed webshop 2024
Snelle levering
25-01-2023

Zorg nog beter voor je dieren met deze 5 tips!

Zorg nog beter voor je dieren met deze 5 tips!

Bij Agrispeelgoed geven wij enorm veel om de dieren. Daarom hebben wij hieronder een lijstje gemaakt met de top 5 tips voor het nog beter verzorgen van je dieren! 

1. Geef je dieren voldoende ruimte

Het is natuurlijk belangrijk dat dieren genoeg ruimte hebben om te leven. Hier zijn niet alleen strenge regels over maar uit onderzoek blijkt ook dat het welzijn van dieren enorm vooruit gaat bij genoeg leefruimte. Met onze stallen hebben al je speelgoed koeien en paarden altijd genoeg ruimte! 


2. Zorg voor de juiste leeftemperatuur

Net als mensen kunnen ook dieren ziek worden van een te lage of juist te hoge temperatuur. Zorg in de wintermaanden daarom voor een licht verhitte stal of voor warme dekens voor je dieren. In de zomer is goede verkoeling ook belangrijk. Ook dieren kunnen een zonnesteek krijgen bij hoge temperaturen. Zorg daarom voor de juiste ventilatie en verkoeling door koud water!


3. Schone hokken en stallen

Ook schone stallen zorgen voor het voorkomen van ziektes en bacteriën in buurt van je dieren. Zorg daarom dat je een vaste dag in de week hebt wanneer je het verblijf van je dieren goed schoonmaakt. Zo tover je weer een glimlach op het gezicht van je dieren!


4. Geef je dieren voldoende aandacht

Net als mensen hebben ook dieren gevoel! Je kan zelfs op meerdere boerderijen workshops doen waar je koeien kunt knuffelen! Wist je dat koe knuffelen ook een ontspannen en rustgevend effect heeft? En ook de koe vindt dit fijn! Als ze het toelaten, hebben ze warme en oprechte aandacht voor je. Met een heerlijke lichaamstemperatuur van maar liefst 39 graden.


5. Omring je dieren met het mooiste agrarisch speelgoed!

Zoals je hieronder ziet vinden dieren het agrarisch speelgoed van Agrispeelgoed ook fantastisch! Bij ons vind je het mooiste binnen en buitenspeelgoed van de beste merken. Bekijk bijvoorbeeld de traptrekkers van Rolly Toys!